Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

witam czy jest tu jakaś kobieta, która zaszła w ciąże podczas stosunku przerywanego oczywiście z wcześniejszym wyciągniecięciem członka z pochwy?

Gość gość
ja :) 4 lata sie udawało aż tu nagle ciąża. Oboje byliśmy strasznie zaskoczeni. Ale ja akurat taka metodę polecam tym, którzy mogą sobie pozwolić na ewentualna ciąże

Gość gość
to jest prawie nierealne ;)

Gość gość
no właśnie z tego co czytałam to raczej nie ma możliwości, aby zapłodnił kobiete preejakulat i dlatego sie zastanawiam czy któraś z kobiet zaszła w ten sposób w ciążę

Gość gość
może ktoś jeszcze odpowie?

Gość gość
ja zaszłam tak w ciąże. Wystarczył raz :D

Gość gość
Ja. Też myślałam że to niemożliwe, a tu niespodzianka. W sumie dobrze, bo inaczej bym się chyba nie zdecydowała na dziecko.

Gość gość
No ja właśnie jestem w ciązy, uprawialismy stosunek przerywany Ale ja sie tym nie martwie, wiem, ze przy tym jest duze ryzyko zajscia w ciaze - bylo wliczone...

My chcielibyśmy dziecko tak za 2-3 lata, ale jakby się "przytrafilo" to skakalibyśmy do smaego słońca ze szczęścia:) I często tak się kochamy, już 7 lat, i nic :D

Gość gość
boicie się brać hormony czy co? co to za radość jak facet wyciąga w najlepszym momencie?

Gość gość
koleżanka tak wpadła,ale ona twierdzi że po pierwszym wytrysku mąż nie umył sobie wacka a za chwilę był drugi,więc...

Gość gościóweczka24
u nas 3 lata sie udawało (sex prawie codziennie) no i wpadliśmy :) a było tak jak zawsze (niby wyjął wcześniej)... Więc możliwe jest zajście w ciążę w ten sposób;)

Gość gościóweczka24
'"boicie się brać hormony czy co? co to za radość jak facet wyciąga w najlepszym momencie?" ja bardzo zle sie czułam po tabletkach i spadło mi libido... A tak to sex non stop (liczylismy sie z tym ze możemy wpaść), mój facet mówił że nie przeszkadza mu wyjmowanie, lubi spuszczać mi sie na brzuch, piersi, pupę itp ;)