Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sushi535

Nie wiem co mam robić???!!!

Polecane posty

Otóż....zaczęło się od tego jak zakochałam się z wzajemnością w Bartku,następnego dnia widziałam go z inną,odpuściłam tydzien potem napisał do mnie Hubert zaczeliśmy gadać i było super,potem zaczęliśmy flirtować i było fajnie w tym czasie co pisaliśmy w szkole patrzył się na mnie i śledził mnie,jednak sprawy skomplikowały się gdy okazało się że Hubert z którym pisałam to inny gościu niż ten w którym się zabujałam chodzi mi o tego na przerwach co mnie obserwował ,Kubę. zrozumiałam że zabujałam się w Kubie ponoć on ma bzika na moim punkcie kazał mnie śledzić ,on stoi tyłem a jego kumple przodem do mnie i patrząc się na mnie mówili mu coś,on ciągle sie na mnie gapi ,była taka akcja koleżanka mi mówiła że jak byłyśmy w bibliotece to on wszedł zobaczył mnie i zrobił zdenerwowany krok do tyłu ale kolega go popchnął,masakra xdd albo ostatnio wpadliśmy na siebie i spojrzeliśmy sb głęboko w oczy i tak ciągle jednak oprócz słów przepraszam ,łooojjj i matko boska nie rozmawialiśmy bo on nagle zaczął uciekać kiedy mnie widzi ucieka i to tak wyraznie że to widać jak mnie nie ma udaje bad boya a jak mnie widzi siedzącą stojącą i w ogóle ucieka albo odwraca głowę a jak się nie patrzę to mnie obserwuje ostatnio jak śpiewałam na scenie zerkał kątem oka bo się bał dpoiero potem zaczął patrzeć mi się prosto w oczy albo siedzi patrzy się na mnie podchodzi do mnie i nagle ucieka....nwm co mam robić każdy mówi że on się we mnie zabujał i ja w nim co mam robić on też mi się podoba a ucieka jak mam mu udowodnić że go kocham skoro ucieka bo jest nieśmiały jak mam zagadać skoro otaczają go kumple pomocy!!! :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować