Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perelkaa1

malzenstwo.....zdrada..o co tu chodzi

Polecane posty

Witam Jestem mezatka od 9 lat,mam 2 dzieci. Zawsze bylam zazdrosna o meza...kiedy nagle sie zmienil,przestal byc uczuciowy..itd...zaczelam myslec ze kogos ma i juz mnie nie kocha....chyba wpadlam w depresje bo bylo coraz gorzej...ja gadalam,on zaczal wychodzic z domu..... Poznalismy znajomych....wtedy zmienil sie calkowicie....bylo jeszcze gorzej,chcialam od niego odejsc...jakos ciagnelismy. Mialam przeczucie ze kogos ma...i sie nie mylilam...pare miesiecy temu przyznal sie do zdrady....odeszlam od niego..... Spotykalismy sie jako znajomi...bylo fajnie..postanowilam dac mu szanse i wrocilam... To dziwne myslalam ze bedzie mu zalezec zeby wszystko naprawic..jednak byl bardzo zimny...pewnego dnia powiedzialam ze mam go dosyc,,,,zeby zostawil nas w spokoju i odszedl....nie chcial.....teraz on zaczyna sie przymilac do mnie...jest zazdrosny....widze ze sie stara..ale wiem takze ze nadal pisze z dziewczyna ktora poznal...do niczego nie chce sie przyznac ,wszystkiego sie wypiera,nie jestem pewna czy sie nadal nie spotykaja... To wszystko jest bardzo pogmatwane..chce walczyc o malzenstwo,ale czasem nie mam sily....jak sie do niego zblizam on mnie odpycha....jak ja go odpycham od siebie on wtedy zaczyna sie starac.....co zrobic....dac sobie spokoj....dac szanse,nie mam czasem pojecia

Gość basiaaabasiaa
...samo zycie ,ale jak juz mu zalezy to jest szansa....ze przetrwacie kryzys ..,lepszy swoj ,,byle jaki chlop,,niz obcy facet ,bo beda gorsze klopoty,zawsze to ojciec od dzieci...daj szynse w koncu sie kiedys kochaliscie, powrot tez o czyms swiadczy, noo chyba ze juz was lozko nie laczy to, lepiej odpuscic sobie ten zwiazek, bo zawsze sie bedzie ucielkalo z lozka do innej osoby...twoje zycie ty decydujesz czy do konca zycia chesz tak jak jest by bylo... powodzenia, zycie to nie bajka,ale mozna ja sobie w bajke zmienic:-)) ja tak sadze

Gość gość
A ja uważam że tylko to się odbije na tobie i dzieciach,przy tobie może jest bezpieczny, boi się odejść ale też nie stara się normalnie żyć z tobą.Miłości chyba już nie ma.Poczekaj trochę a będziesz kłębkiem nerwów.

Gość gość
Ciekawą ofertę ma agencja detektywistyczna na stronie http://detektywhusarski.pl/ . Chodzi o tzw. testowanie wierności. Chodzi prowokację wykonaną przez zawodowych aktorów. Myślę o czymś takim powiem szczerze, bo z mężem chcę się rozwieść już od jakiegoś czasu, jest tyranem...ale nie za bardzo mam na to dowody dla sądu, więc taka prowokacja i materiał dowodowy potwierdzający zdradę byłaby jakimś wyjściem.