Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam złożyć skargę?

Polecane posty

Gość gość

Mama poprosiła mnie abym odebrała wyniki jej badań w laboratorium prywatnym. Poszłam tam, zapukałam i weszłam a starsza babka ktora tam była krzyknęła, że mam wyjść i czekać na badanie. A ja jej chciałam powiedzieć, ze nie pryszłam na badanie tylko odebrac wyniki, ale nawet odezwac się nie mogłam bo powiedziałam tylko "ale ja" i ta nawet nie pozwoliła mi dokończyć tylko krzyknęła na mnie , że mam natychmiast wyjść i czy głucha jestem, ze mam czekać na badanie. Mam 23 lata, wyglądam na jakies 1-19 ale nawet gdybym miała 10 lat to jest to powód do krzyczenia na mnie? wtedy krzyknęłam , że wyniki tylko chce odebrać a ona mi ich nawet nie podała tylko z łaską rzuciła. Zostałam potraktowana w prywatnym laboratorium jak śmieć. W sklepie spotkałam koleżanke i opowiedziałam jej o tej sytuacji a ona powiedziała, ze ta babka na którą trafiłam jest taka wredna. Jestem do tej pory zdenerwowana. Powinnam złożyć skargę?

Gość gość
ja bym złożyła skargę. Może pipa sie nauczy grzeczności tym bardziej, że kase przeciez za to dostaje a to prywatne laboratorium. Ja tez obsługuje klientów ( jestem recepcjonistką ) i nawet dla gburów musze być miła bo taka praca, a przecież Ty nic jej nie zrobiłaś.

Gość gość
ja też bym złożyła skargę, i nie ważne czy prywatny gabinet czy nie, pracuje chamka z ludźmi więc albo niech się nauczy kultury albo poszuka pracy jako palacz w kotłowni.