Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ścięłam włosy i jestem załamana ;(

Polecane posty

Gość gość

zapuszczałam 2 lata równo... miałam do pasa, długie, bardzo gęste ciemne, bardzo zaniedbane, teraz mam śliczną gęstą grzywkę, niestety tyle włosów poszło na grzywkę,że pozostałe włosy są cienkie teraz i do tego krótkie i brzydko się układają ... w grzywce jakoś lepiej wygladam, wczesniej nie moglam zrobic fryzury ktora pasowalaby mi do twarzy, ale brakuje mi długich włosów :(

Gość gość
ja jak pójdę do fryzjera to zawsze wracam nie zadowolona:(

to nie chodź do fryzjera;) będziesz zadowolona;)

Gość poli30
takie bardzo długie włosy są obleśne

Gość gość
a ja ściełam rok temu a równo pół roku chodziłam i sie czaiłam do fryzjera i po ścieciu byłam bardzo zadowlona, od tamtej pory caly czas mam taką długosc, miałam jednak dość tych wiszących włosów :)

Gość gość
Ja mam loki naturalne od wielu lat farbowane na czarni potem przechodzilam na blond wiadomo roziasniacze potem czekolada potem pasemka miedzy czasie nawet czerwien i roz sie pojawial i oczywiscie modne ostatnio rozjasniane koncowki.Wlosy podcinalam co 3 miesiace max 2 cm tak przez 5 lat wlosy mialam prawie do pasa,ale co z tego jak juz tyle przezyly i w styczniu scielam do ucha doslownie na bardzo krotko.Teraz odzywaja sa naprawde zadbane itd dlatego czasem warto i nie ma co zalowac odrosna zdrowe :)