Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPIS TREŚCI PRACY LICENCJACKIEJ KTOŚ POMOZE?

Polecane posty

Gość gość

NIE WIEM CO NAPISAĆ

Gość gość
jak to nie wiesz co napisac? zaznaczasz nazwy rozdziałów i podrozdziałów jako nagłówki i edytor tekstowy tworzy spis tresci automatycznie, to 5 min roboty

Gość gość
ale ja nie mam pracy napisanej tylko muszę napisać spis treśći i tylko tyle. Wybrać jakiś temat i to rozpisać

Gość gość
musisz wiedziec o czym chcesz pisać dzielisz pracę na części (rozdziały), czyli o czym chsesz pisać. BTW - TAK PRZY OKAZJI... jestem bardzo, bardzo, bardzo głodna, ale nie wiem co zjeść. ODPOWIEDŹ: MUSZĘ POMYŚLEĆ, CO MAM I CO MOGĘ WYKORZYSTAĆ.

Gość gość
W necie coś znajdziesz.

Gość gość
nie wiem jak zacząć pierwszy raz coś takiego pisze. mam temat ale nie wiem czy dobry wybrałam i jak go w tym spisie zawrzeć

Gość wiśnióweczka
jaki temat?

Gość wiśnióweczka
szczerze to spis treści ja zawsze pisałam na końcu ...

Gość gość
ja znalazlam kilka ksiazek ktore byly podstawa napisania mojej pracy. i inspirowalam sie spisami tresci tych ksiazek w sensie spisalam to o czym chce napisac w swojej pracy

Gość gość
dobór kadry pracowniczej a restrukturyzacja zatrudnienia. Nie wiem czy to wg ma ręce i nogi

Gość wiśnióweczka
nie moja działka, więc merytorycznie nie pomogę, ale temat wydaje się ciekawy... tylko chyba niestety na polską rzeczywistość mało adekwatny ;-) ale to może i lepiej dla Twojej pracy, może jakieś prawidłowości wykażesz ;-) co do samego spisu treści to na pewno musisz wyodrębnić rozdziały pracy, zacząć podejrzewam od pojęć, oczywiście po wstępie, później rozdziały, podrozdziały i podsumowanie+aneksy

Gość gość
szkoda że nikt mi nie może pomóc :(

Gość wiśnióweczka
wstęp rozdział I Dobór kadry pracowniczej /np. w świetle teorii.../ rozdział II Pojęcie restrukturyzacji /odnosisz od razu do zatrudnienia, albo w podrozdziałach/ rozdział III Dobór kadry a restrukturyzacja /w literaturze/w świetle badań - jeżeli to praca badawcza/ podsumowanie aneksy ;-) mniej więcej taki zarys, a uszczegółowisz na podstawie bibliografii

Gość gość
aha:) to dzięki