Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedys zachowaliscie sie do dziecka jakos przesadnie,i zalujecie za to?

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedys zachowaliscie sie do dziecka jakos przesdnie,ze do tej pory macie wyrzuty sumienia? Mam na mysli za ostre slowa wypowiedziane, czyny ? Ja niekiedy miewam potworne wyrzuty sumienia za przeszlosc (terazniejszosc jest bez zarzutu),ale czasami takie mnie poczucie winy nachodzi, za swoje zachowanie ,do tej pory mam sobie za zle ,mimo ze minelo od tego wydarzenia multum lat i wiecej sie nie powtorzylo juz nigdy,lecz jednak zal do samej siebie pozostal

polszczyzna obczyzna widzę żałuje się czegoś przeprasza się za coś

Gość gość
"""polszczyzna obczyzna widzę""-- co konkretnie w tym zdaniu masz na mysli bo niezbyt rozumiem?

Gość gość
???/

Gość gość
do bratanka kilka razy gebe wydarlam przesadnie i zaluje,,swoich jeszce nie mam,

Gość gość
szkoda,ze moja matka nie jest taka krytyczna do wlasnego zachowania jak autorka.Rozmawialas z dzieckiem o tym czego zalujesz? moja nigdy

Gość gość
nikt nie jest idealny, kazdy moze miec gorszy dzien

Gość gość
Hehe co za temat! Mam na mysli skladnie ;) Pomijajac to, owszem nieraz zalowalam ze podnosilam glos na dzieci ale jeszcze tego samego dnia jak emocje opadly, przepraszalam. Mowie ze nie lubie na nich krzyczec ale bylam bardzo zdenerwowana i mnie ponioslo i postaram sie aby wiecej nie mialo to miejsca ale jednoczesnie prosze aby i one byly troche bardziej posluszne abym nie musiala sie na nich tak zloscic. I jak wyjasnie sprawe i przeprosze nie mecza mnie juz wyrzuty.

Gość gość
tak kiedy syn histeryzowal juz ponad godzine dostal ode mnie w twarz.Nie mocno ale jednak i bardzo tego zaluje

Gość gość
u mnie to bylo uderzenie w twarz ,bardzo tego zaluje i nigdy wievej sie to nie powtorzylo

Gość gość
zdarzylo sie

Gość gość
Syn ma 12 lat i kilka razy przesadnie nawrzeszcalam, i zalowalam tego

Gość gość
Ja się zastanawiam jak można krzyczeć, bić dzieci?! Przecież to takie małe stworzonka, które same nie mogą się obronić. Cieszę się, że są takie akcje jak "Reaguj. Masz prawo", które może uświadomią chociaż część społeczeństwa. http://thedzejdi.blogspot.com/2013/06/dzien-dziecka.html

gsciu powyzej? ewidentie z tego tematu mozna wyczytac postawe rodzicow,ktorzy mają sobie za zle jakies czyny ,czy slowa, a nie czują dume z tego ppowodu, to robi roznice Sama jestem przeciwko biciu i krzykom na dziecku,ale zupelnie inaczej spotrzegam rodzica,ktory wie,ze to bylo zle, i na drugi raz wszystko robi,aby to sie nie powtórzyło, a co innego kiedy taki delikwent traktuje bicie,wrzaski jako metode wychowawczą-wtedy to tępie i nie mam litosci