Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka tam  jedna

Zmiana mojego chłopaka

Polecane posty

Gość taaaka tam  jedna

Mój chłopak od dłuższego czasu chodzi na siłownie. Zrzucił 9 kg , poprawiła mu się muskulatura , ma nawet sześciopak ;) Tyle ,że od tego czasu zauważyłam zmiany w jego zachowaniu , zrobił się bardziej wyczulony na punkcie swojego wyglądu , często przyłapuję bo przy lustrze jak się napina swoje mięśnie i komentuje ,że to musi poprawić itp. Zaczął też dbać o ciuchy. widzę ,że stał się dużo bardziej pewny siebie. jak gdzieś jesteśmy to widzę ,że kobiety też jakoś bardziej na niego zwracają uwagę.Zaczynam to widzieć . Mi też niczego nie brakuje, ale top model nie jestem. Czy ja przesadzam , czy może to ziarenko zazdrości i niepewności wkradło się do mojej głowy .... miał tak któraś ?

Gość gość
podobnie. moj facet podczas zwiazku ze mna przeistacza sie z 20latka w prawdziwego faceta. zawsze byl dobrze zbudowany, wysoki i przystojny ale z biegiem czasu jest coraz fajniejszy, wedlug mnie :) innym kobietom też się podoba. wiem bo widzę albo slyszę, same niektore mi mowią. jestem zazdrosna. ale lubie to uczucie :) byc moze dlatego,ze ja sama jestem bardzo pewna siebie. lubie kiedy moj facet podoba się innym i nie mam z tym problemu poniewaz uwazam ze zadna nie jest lepsza ode mnie. nie widzę konkurencji :)