Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda-zona

boję się że mąż jest gejem

Polecane posty

Gość mloda-zona

jesteśmy parą od dwóch lat. zawsze układało nam się w łóżku.Wiem też że mój facet miał wcześniej bardzo owocne życie erotyczne. Od jakiegoś czasu namawia mnie na seks analny. Wczoraj sprawdziłam jakie strony po nocach odwiedza, i są to portale typu "pan pozna pana" albo sponsoring męski. przęgląda ogłoszenia facetów, którzy chcą przeżyć pierwszy raz z innym facetem, i jeszcze są gotowi za to płacić. Nie wiem jak się zachować, jak powiem mu wprost, to się wścieknie za to że byłam na jego kompie, więc to odpada:(

Gość Agata-----
Ściema, za mało dramaturgii

Gość mloda-zona
Odwiedziłam archiwum na jego kompie. Szuka ogłoszeń z naszej okolicy, przegląda tylko ogłoszenia facetów. Mamy po 22 lata, rozumiem że jest młody, może ciekawy, ale po co szuka kontaktów z takimi ludźmi.Jak mam sprawdzić czy się spotyka z kimś innym, i to facetem..?teraz każdy wyjazd z domu będzie dla mnie podejrzany

Gość gość
Jak juz to jest BI , inaczej by ci nie róóóchał c**y jakby byl gejem bo by sie brzydzil. Po drugie ten temat jakos nie brzmi wiarygodnie dla mnie :D Mowisz to tak jakby sytuacja dotyczyla twojego brata, kolegi czy kolezanki z pracy

Gość gość
to, że mężczyzna uprawia seks z innym mężczyzną to nie znaczy, że jest gejem. Kobiety ciągle utrzymują bardzo intymne kontakty z innymi kobietami.

Gość mloda-zona
a jak mam o tym mówić..nie wiem jak mu w oczy spojrzę jak z pracy wróci.a jak porusze temat jego zachowania to się wścieknie i zrobi awanturę, że go sprawdzam, że mu nie ufam, że byłam na jego kompie..i oleje sprawe..a ja się boje że zaczynają go interesować faceci