Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to widzicie?

Polecane posty

Gość gość

Rozmawialam z chopakiem na gg. Byl zainteresowany sexem bez zobowiazan. On ma problem, bo za duzo reki uzywal w mlodosci tzn. teraz tez jest mlody 23 lata, ale nie umie sie spuscic podczas sexu. Spotkalam sie z nim i tak... Bo swietnie wyglada, miesnie ma, jest ratownikiem, widc nie chcialo mi sie wierzyc, ze moze noe dawac rady.. Po 2 spotkaniach powiedzial, ze on tak nie moze, jednego dnia mowil swietne komplementy byl napalony, a dzien po zmienil zdanie nagle. O co moze chodzic?

Gość gość
Może gdy cię zobaczył to zmienił zdanie.

Gość gość
Powiedzial, ze nie chodzi o wyglad, zreszta wiem to tez.

Pewnie zakochał się, a wystraszywszy się kiełkującego, niczym ziarno soczewicy, uczucia, uciekł w popłochu, zanim namiętność przerodzi się w nieodparte pragnienie płodzenia potomstwa. Koniec.

od początku nie byłaś w jego typie, był miły i nie chciał cię urazić stąd te komplementy wypowiadane ze skrzyżowanymi palcami ;)

Gość gość
a ja bym troche mniej ironicznie obstawiała że może coś poczuł i sie wystraszył.. Bo tak naprawdę to chyba żaden facet nie chce stworzyć związku z kobietą z którą zaczyna znajomośc od seksu... To tylko kobiety tego czasami chcą... Ja miałam dwa razy sytuacje że facet uciekł po połowie pierwszego razu :) a mianowicie wystraszył się chyba tego że to ja miałam gumkę a nie on :)

Gość gość
a moze znalazl inna do seksu?

Gość gość
Moze gdy cie zobaczyl zmienil zdanie

Gość gość
Nijak zmienil zdanie

Gość gość
Ja trzepię prawie całe życie i nie mam problemów z wytryskiem w odpowiednim momencie.Jeżeli jesteś taka obleśna to nie dziwię się,że mu opada podniecenie i nie może wystrzelić.Zmienił zdanie ? bo nic ciekawego nie masz do zaproponowania,niektórym sama c...pa nic nie daje,potrzeba więcej inwencji.

Gość Majka246
Umięśnieni ratownicy to zazwyczaj geje. A ten widocznie ze swoim gejostwem jeszcze się nie pogodził.