Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolAnka344

O dental services słów parę

Polecane posty

Gość JolAnka344

Hej, Miałam ostatnio dość duży problem z zębem (jak się później okazało zapalenie zębiny czy jakoś tak) myślałam o nfztowskim. Załatwiłam wizytę, miałam na drugi dzień bo powiedziałam, że pilne. Ledwo dotrwałam. W nocy poważnie zastanawiałam się, czy nie jechcać na pogotowie. Poszłam do tego dentysta a tam scena jak z "Nic śmiesznego" Sypiący się tynk, klepka pogniła, skrzypiąca i 2 krzesła (lludzi było z 8) Poszłam do rejestracji, pani coś sprawdziła i krzyknęła na czekających, że jestem "ta pilna" i ja teraz wchodzę. W środku doktor w średnim wieku, niemiły. Kazał mi siadać i powiedzieć co jest. Moją wypowiedź skomentował "EE głupie to takie" Włożyl mi paluch do buzi i zaczął mi bolącego zęba szamotać, po czym oznajmił, że nic on nie zrobi bo trzea rwać a jemu się gazy (!) skończyły. Wyszłam i dzwonię do wujka (mieszka w KRK) jaka sytuacja i czy nie mógłby mi pomóc. Wujek się zerwał z pracy i pojechaliśmy na basztową. Już nigdy nie pójdę na służbę zdrowia xD Wchodzę pełna najgorsztych przeczuć do tego gabinetu, jak narazie w miarę ok. Wuje idzie do rejestracji i mówi ci i jak. Pani od razu wita się ze mną i bierze na fotel. Dentysta milusi i ładniusi :P Popytał, uspokoił, popatrzył i oznajmił, że rwać oczywiście nie trzeba. Po 30 minutach czegoś, czego nazwać nie potrafię (borowanie to nie było, bo i zapalenie tego nie wymagało) ząb mnie nie bolał. Jeszcze musiałam wrócić parę dni później na zastrzyk jakiśtam, ale naprawdę. Jak macie problem z jamą ustną to polecam dental services na basztowej ;)

Gość LaoChe
Faktycznie dental services to fajny gabinet. Siostra z synem była i mi coś tam napomknęła. Ostatnio byłem sam. Leczą bez bólu. Strasznie dużo ludzi toto poleca :P

Gość gość
Właśnie szukam jakiś informacji o tej klinice Dental Service. Czy piszecie o tej na Ursynowie? Na ulici Braci wagów? Znalazłem stronę http://dentalservice.pl czy to ta?