Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irnina_90*

śmierdzi mi spod zęba!!! qrwa, boli ;/

Polecane posty

Gość Irnina_90*

Zawsze myję zęby 3 lub 4 razy dziennie. Boli mnie cholernie ósemka, nie wykluła się do końca... Żarłam pierogi z serem, i przeglądając w lusterku uzębienie, chciałam ten ser wyciągnąć bo zauważyłam że wbił się w taką jakby kieszeń w dziąśle. Odkaziłam metalowy haczyk i zaczęłam wydłubywać... wyszło mnóstwo żarcia :O jakiś otwór jakby w dziąśle, nacisnęłam to a tam smród, wycieki jakieś ropne i żarcie jak z zeszłej dekady :O :/... FUJJJ!. Ten ząb wgl jakoś dziwnie pod kątem wyrasta. PRYWATNA wizyta u dentysty dopiero w poniedziałek o 12... Miał ktoś cos takiego??????

Gość gość
może zrobił ci się zgorzel

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziąsło może ci gnije :O

Gość Irnina_90*
Sory za błędy i literówki... Ten zapach jest okropny a raczej smród :O lekko żółtawy a nawet zielonkawy płyn, chyba ropa??

Gość Irnina_90*
:O

stan zapalny dziasla, wydlubia ci osemke i wyrwa, bol okropny po wyrwaniu. u mnie chyba byl gorszy niz porod, bralam ketonal tramal i antybiotyki a przez 2 dni prawie umarlam, ale mam juz swiety spokoj wiec sie oplacalo

Gość Irnina_90*
Jej... nie strasz.... A ja mam sesję i 5 egz na karku :O

Gość mraauu
trzeba isc do dentysty, a poki co plukaj szalwia ( 2-3 razy dziennie) na rope pomaga, albo mozesz kupic gotowa plukanke chyba dentosept sie nazywa ale nie jestem pewna

Gość Irnina_90*
najgorszy ten zapach... jakbym nie zajrzała i nie "podłubala" to bym nie wiedziała.... :O a że bolała - myślałam,że zab rosnie...

Gość Irnina_90*
Mam tylko płukankę elmex ;/ Jutro biegusiem do apteki skoczę...

Gość poradzę ci dobrze
leć do stomatologa czym prędzej , może jutro idż na pogotowie i powiedz ze bardzo boli o ile u Ciebie w mieście na pogotowiu jest stomatolog ??? a jak nie to nie żałuj kasy i idz prywatnie jutro bo odkładać taki stan z dnia na dzień będzie coraz gorzej ././/////

Gość Irnina_90*
Mam wizytę w poniedziałek. tak, jest stomatolog na pogotowiu... Może to głupie, ale boję się chodzić na pogotowie, mojemu ojcu spaprali tak zęba... :O

Gość gość
Z pewnością ropa. Wizyta u dentysty niezbędna.A na przyszłość jak boli to na pogotowie dentystyczne - w każdym dużym mieście powinno być przynajmniej jedno.

Gość gość
rope masz pod zębem. Ropień