Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka zle zajmuje sie dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

dowiedzoalam sie od niej samej ze pije cpa pali papierosy i karmi dziecko piersia. opierdzielilam ja za to ze jest lekkomysla ze zabije dziecko to kazala mi sie odczepic. Pisalam do jej mamy emaila i tez dostalam zjeby . Nie wiem co robic zeby pomoc temu dziecku. Mieszkam od niej 370km . Prosze doradzcie mi co moglabym zrobic. Sama mam dziecko i nie pozwolilabym na krzywde.

Gość gość
powiadom opiekę społeczną

Gość gość
wydaje mi sie rownierz ze ona byc moze sie msci bo ojciec dziecka kompletnie ma w nosie i ja o dzoecko. zero jakiejkolwiek pomocy z jego strony czy opieki nad dziwckiem. no ale nie jest to dla mnie zaadnym wytlumaczeniem jej zachowania.

Gość gość
denne prowo

Gość gość
"prowo"? jezeli ci chodzi ze ten temat to sciema to musze cie rozczarowac. to co tu opisalam nie jest zadna sciema. szulam informacji na temat co moglabym zrobic aby pomoc pieciomiesiecznemu dziecku! czy to takie nierealne wedlug ciebie ze dzieja sie takie rzeczy? To moze przestan siedziwc przed tym komputerem i posluchaj wiadomosci. Co chwile jakies matki zabijaja dzieci.

Gość gość
chce temu dziecku pomoc. Nie robie tu za matke polke bo saama popelniam bledy przy dziecku ale nie karmie go narkotykami alkoholem czy papierosami. Dzecko nie jest winne ze ma p********h rodziicow.