Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian 21

Patrzcie jaką Boginię będe ruchał. Możecie mi pozazdrościć

Polecane posty

Gość gość
o k***a, ale wybrala kiepskiego chirurga :D

Gość gość
taka brzydka że aż twarz zasłania

Gość Sebastian 21
Hahahaaa ! Jasne... :) Już za kilka tygodni jade do Ciebie skarbie. Zrobisz mi soccczzystą laske mmmmm :) I co wy na to przegrańcy ???

Gość Bolek Zdun
mimo wszystko wolę naturalne kobiety i nawet , jeżeli z powodu zapracowania zapomniała się wygolić na nogach , vaginie i pod pachami to znaczy, że jest żywa i prawdziwa oraz zabiegana a pod prysznicem fajnie jest dotknąć prawdziwe kobiece krzaczki niż lalkę Barbie

Gość Sebastian 21
To oczywiście dziwka. Ale wole taką dziwke niż normalną dziewczyne. Cenowo wychodzi podobnie a jakie doznania.. Dziewczyna mi deep throata nie zrobi a taka suka zrobi wszystko co jej rozkaże.

Gość gość
jakies zazdrosnice tu napisaly, ja jestem dziewczyna i uwazam ze ta panna ma idealne cialo, inna kwestia jest - nie boisz sie isc do dziewczyny z roksy?? a jak w mieszkaniu beda kamery?

Gość Bolek Zdun
a za godzinę przyjdzie do tej kobiety kolejny klient, zapłaci za deep throata i będzie zadowolony , przyjdzie kolejny i kolejny , czy będziesz zadowolony przychodząc znowu do tej prostytutki mając w głowie zakodowane, że obsłużyła kolejnych 100 klientów ? a może jednak warto mieć jedną i swoją nie koniecznie wydepilowaną ?

Gość gość
bolek mnie to podnieca jak czytam ile laska miała facetów i ich opinie kręci mnie to a Ty jak wolisz dziewice moze jestes pedofilem? masz niezdrowe zapędy :O ja wolę doświadczoną bo z kłodą nie miałbym co robić jestem ogierem

Gość Bolek Zdun
jeżeli chcesz złapać 'dziadostwo' to sobie złap, nie moja sprawa ale przy okazji porządnych dziewczyn nie zarażaj, które poszły na trzecią randkę i liczyły na normalny związek z normalnym facetem a zaliczyły stres po bzykaniu i śmierć w oczach, gdy się dowiedziały, że mają HIV-a z Tobą gnoju !

Gość lolas
Noo będziesz będziesz :) ino rekę zmieniaj od czasu do czasu bo się przetrenujesz :)

Gość dr J. Lajfszyc
To z Roksa.pl synku to czym się będziesz chwalić? Zapłacisz za sex i wszystko.Gdzie tu niby wyczyn?Odpisz bo nie bardzo rozumiem.

Gość Sebastian 21
Owszem,owszem! Nie rozumiesz! Ja po prostu mam szczęście w płatnej miłości.:)

Gość Sebastian 21
Dodam,iż płatna miłość to jedyna ,którą znam.:classic_cool:

Gość Sebastian 21
Jedyna i najlepsza.:classic_cool:

Gość Bolek Zdun
Sebastian 21 ale nie bardzo rozumiem, czy wychowałeś się w burdelu i to jest Twój świat ?

Gość KASANIA
Bolek Zdun-dobrze mówisz! umawia się zwykła dziewczyna na randke,ale nie wiadomo, z jakim facetem... łóżkowym ogierem czy facetem emanującym spokojem. WOLĘ TEGO DRUGIEGO !

Gość Bolek Zdun
KASANIA zanim umówisz się na randkę z facetem to spróbuj podpytać faceta jakie ma zainteresowania i co robi zawodowo i jakie ma plany życiowe , daj szansę nawet łysemu i grubemu facetowi i wędkarzowi , pozwól się pocałować na pierwszej randce ale gdy wyczujesz swoim siódmym zmysłem, że facet lubi łazić na dziwki i prostytutki to weź tego faceta zwyczajnie obsikaj ciepłym moczem

Gość Sebastian 21
Ta reszta to podszywy. Nieboje się ze coś złapie bo te dziewczyny są czystsze 100 razy niż wasze. u nich higiena jest najważniejsza. Są sterylne niczym skalpel tak wiec tu wogule się nieboje. To że będzie miała 100 klientów.. no cóż wole o tym niemyśleć. Płace za godzine i ten czas jest tylko dla nas. Nic innego się nieliczy Daałem nowy temat bo niewiem dokońca którą wybrać. Jade z kolegą do gdańska. Nie wiem czemu ale zdjęć niemogłem wstawić.Wyskakuje że spam http:// www. voila.pl/328/d8jou/?1

Gość Sebastian 21
jednak rezygnuje z tej suczki :p Biore dwie na raz :D