Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja pierdole

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę tego bachora, no nienawidzę. gorszego dziecka nie widziałam w życiuuuuuuuuuuu!!!11

Gość mowisz omswoim czy czyims
??

Gość gość
niestety o swoim, mam dość, mam mega fullla, mam ochotę się zabić! jak to się nie zmieni to ja naprawdę nie dam rady dłużej....

Gość gość
ile lat ma Twoje dziecko ???

Gość gość
3

Gość gość
ryczy w kółko, nie słucha, bije, ma w d***e wszystko i wszystkich..

Gość gość
najgorsza decyzja mojego życia :(

Gość a moze zastanow sie
skad to sie moglo wziac, bo gdzies jest przyczyna, ze tak sie zachwouje. Zachowanie malego dziecka zawsze z czegos wynika.

Gość gość
alez ja wiem co to jest! po prostu jest nienormalne! probowalam juz wszystkiego prosba, grozba, lanie! i nic! nic nie dziala!

Gość gosc11223344
No to masz ładny egzemplarz... Ja po prostu siedzę i się wyłączam jak jest histeria bez powodu. Wyprowadzam dziecko, albo sama wychodzę. Jednak ten wisk, upór, wredota, matko, skąd te dziecko takie nieznośne..

Gość trrrrrrrrrrr
No a jak przestraszysz krzykiem czy klapsem to nie przychodzi słodkie i skruszone?

Gość gość
alez oczywiscie. przychodzi, przeprasza ale za pare minut jest to samo!

Gość gość
A ja nie wyobrażam sobie tak mówić o własnym dziecku. Tym bardziej że ma bliźnięta i to baaardzo różne charakterki....

Moja corka tez ma swoje humorki, kiedys bila i gryzla a teraz jej przeszlo. Ma prawie dwa lata. Tlumaczylam, krzyczalam az w koncu sama ja ugryzlam, nie za mocno, ale tak zeby poczula. Byla w szoku i musialo ja troche zabolec bo zaczela plakac i przyszla sie przytulic, i juz wiecej ani nie ugryzla ani nie uderzyla. Potrafi tez plakac bez powodu ale ja ignoruje, i przechodzi. Jak mozna nienawidzic swojego dziecka? Zastanow sie kobieto co ty mowisz! Rozumiem ze jestes zdenerwowana ale na swoje dziecko mowic bachor? Nienormalna to ty jestes

Gość adasasa
Jak nie dajesz rady idz do psychologa bo jeszcze cos zrobisz i bedziesz załowała .Jakas przyczyna jest jego zachowania i to wcale nie musi byc z Twojej winy moze to cos nie tak z głowa nerwami ?????

Gość gość
a moze dziecko nie czuje sie kochane, a moze jak jest grzeczne to nie zwracasz na nie uwagi? przyczyn jest mnostwo ja wiem jedno jak milama bardzo sresujacy okres w swoim zyciu potrafilam podniesc glos na swoja corke tego nie ruszaj, nie wolno, tlumacze ci ci sto razy itd, dziecko bylo tak samo nerwowe,ale od czasu kiedy zauwazylam ze moje zachowanie odzwierciedla sie w zachowaniu corki wyluzowalam, tlumaczylam spokojnym glosem, nie ponosily mnie nerwy,jak byla histeria ja sie wylaczalam do momentu az corka przestanie krzyczec i mowilam jej uspokoj sie kochanie, ona wtedy przestawala plakac i chciala sie tulic wazne zeby w tym momemncie pokazac dziecku ze pomimo jego zlego zachowania dalej je kochamy i chcemy z nim byc,bron boze nie wyprowadzaj do drugiego pokoju, nie zostawiaj samego. okaz troche milosci a i dziecko ci pokaze jak wyglada milosc

Gość gość
tak, zdecydowanie jestem nienormalna. zgadzam się z tym. Nienormalna byłam w momencie decydowania się na dziecko!!!!! dzisiaj jeszcze dowiedzialam się ze się nie dostala do przedszkola. Teraz to naprawdę mam ochotę się powiesić.kurrrrrrrrrrrrrrrwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! co za zj****e życie.......