Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahna

kościół nawołuje do zaprzestania invitro

Polecane posty

Gość ahna

wcześniej mnie ten temat nie interesował, mało wiem na ten temat , czy rzeczywiście zarodki są niszczone? słyszałam że wiele par czeka w kolejce na adopcję zarodków to jak to w końcu jest?

Gość gość
A ja nawołuję do tego żeby zaprzestać finansować kościół, odebrać im władzę, majątek i zmusić księży do ciężkiej pracy. Ujawnić pedofilię księży, ich zarobki i przychody ze tacy. Ukarać grzywną wszystkich tych którzy sieją rasizm i nienawiść, którzy mącą ludziom w głowach i wykorzystują ludzką dobroć i prostotę. Ujawnić ilu księży ma kobiety i dzieci. Ilu księży zmusiło kobiety do usunięcia dzieci. Ilu księży wyrzekło się własnych dzieci. Ilu z nich pozostaje w związkach homoseksualnych. Wtedy ja sie zastanowię nad in vitro. Do tej pory mam w du...pie ich zdanie i opinię.

Gość gość
miało być 'z tacy'

Gość gość
a ktos ci kaze finansowac Kosciol i ksiezy?? nie podoba ci sie, nie wierrzysz?? nie sluchaj i zyj po swojemu! ja mieszkam w laickim kraju i ti kosciol jest marginalizowany ,j a 40% kobiet mialo w zyciu aborcje! dziewcyzny bira pigulki od 15 roku zycia i wiele z nich ws wieku 25 lat ma guzki w piersiach.... in vitro jest b popularne , jak sie uda to ok. jelsi sie nie uda to rozwala psyche i czesto malzenstwa... Im dluzej tu mieszkam tym bardziej sie przekonuje, ze Kosciol ma racje! a komus specjalnie zalezy na tym, zeby ludzie lyzkamli wszelka " nowoczesnosc".

Gość gość
Sami dzieci robią, a ludzi pouczać chcą, jak mają się rozmnażać. Do roboty niech zapierniczają, bo za dobrze mają.

Zakłamane klechostwo. To czemu odmawiają pochówku po wczesnym poronieniu?? Żeby pochować to nie dziecko, ale żeby usunąć czy korzystać z invitro to już stworzenie boże. Sami sobie przeczą na każdym kroku. W miejscowości, z której pochodzi mój mąż jest taki fajny, przystojny księżulek. Ten oto sługa boży tryka regularnie panią, której mąż często wyjeżdża w delegację. Tak ją obracał, że z tych prywatnych spowiedzi wyszła córa. Biskup o wszystkim wie. I co? Nico. Ksiądz nadal odwiedza swoją najwierniejszą parafiankę... Brak słów.

Gość gość
To ja - ta co wyzywała Kościół. Tak sie składa że też żyję w zachodnim kraju. Ale tu kościół jest skromny i cichy zajmuje sie posługą Bożą a nie politykowaniem. A ja jestem jak najbardziej wierząca. Dopiero tutaj przejrzałam na oczy i zrozumiałam że zadaniem kościoła jest głosić słowo Boże a nie uważać się za Boga...

Gość gość
kiedyś kościół zakazywał sekcji zwłok, operacji, cesarskich cięć itd