Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowa.

problem z moimi kotami

Polecane posty

Gość porcelanowa.

mam dwa koty w domu.I problem.Od jakiegos czasu nieladnie pachnie mi w mieszkaniu.Niewiem czy to wina zwirku(bo zmienilam na inny) ale znieniam go dwa razy dziennie. i dodatkowo jeden z kotow zaczal zalatwiac mi sie pod lozkiem,nawet jak ma swiezy zwirek.Karam go za to ale to nic nie daje,niemam juz sil do niego.Poradzcie co zrobic?? zeby zalatwial sie tylko do kuwety i ogolnie zeby nie bylo tego przykrego zapachu tak ogolnie.

Gość gość
wykastruj dranie

Gość porcelanowa.
to sa dwie kotki.A co mi da kastrakcja?! ten jeden zalatwia sie pod lozkiem ale tylko robi tam kupe,sika do kuwety

Gość gość
po pierwsze bylo napisac ze chodzi o kotki a nie o koty. bo w przypadku samcow kastracja pomaga. po drugie nic nie poradzisz. sama mam kotke ktora sika mi do kosza na pranie i nic na to nie da rady poradzic

Gość gość
Wróć do poprzedniego żwirku!

Gość gość
Taśmę klejącą pod łóżko przyklej, zniechęci go do robienia tam ;) moja kota nie załatwiała się nigdy poza kuwetą, teraz w ogóle do wc się załatwia ( nauczyłam ją)- wiec nie mam pomysłu jak Twojego kota oduczyć . Jedynie to do głowy mi przychodzi właśnie taśma, ale żeby była stroną klejącą do góry ( kiedyś oglądałam program w tv gdzie w ten sposób zniechęcali kota jak załatwiał się poza kuwetą, tudzież jak nie chcieli żeby gdzieś wchodził)

Gość gość
połóż pod łóżkiem miskę z jedzeniem , koty nie załatwiają się tam gdzie jedzą.

Gość nikodema
a dlaczego zaraz karać kota za sikanie poza kuwetę? a nie lepiej zamiast krzyku i bicia znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy i wyeliminować? zwierzak to nie dzieciak, nie zrozumie dlaczego krzyczysz albo bijesz, może być co najwyżej bardziej zestresowany i koło się zamyka, ech ludzie, ludzie

Gość gość
"połóż pod łóżkiem miskę z jedzeniem , koty nie załatwiają się tam gdzie jedzą" i tu sie bardzo mylisz