Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żółty bananek

Koleżanka się obraziła,bo nie dam prezentu jej córce,a mojej chrześnicy

Polecane posty

Jutro jest Dzień Dziecka na którym nie będę.Moja chrześnica ma roczek.Bardzo często im podrzucałam różne prezenty,a oni się do tego przyzwyczaili.Powiedziałam dość i nie będę nic kupywać.

Gość gość
masz rację ,nic nie kupywaj

Gość gość
niepotrzebnie wczesniej kupywalas, jakbys nie kupywala to bys dzisiaj nie musiala mowic ze kupywac nie bedziesz

"niepotrzebnie wczesniej kupywalas, jakbys nie kupywala to bys dzisiaj nie musiala mowic ze kupywac nie bedziesz"-interpunkcja się kłania, nie mówiąc o błędach.

Gość gość
jakich bledach? Nie postawilam przecinka przed "ze" i to moj blad, ale interpunkcyjny, a gdzie widzisz ortografa idiotko?

yhy wszyscy profesorzy z jezyka polskiego. Rób jak uważasz, dzasz ok nie dasz też ok. Naucz sie martwic o siebie swoja rodzinę. A to juz rozliczają cie w mysl zasady Daj palec to zaraz ręke ci oberwą. Wiadomo apetyt rosnie...

Milcz kobieto.Interpunkcja jest tak samo ważna.Twoje wypowiedzi przez Twoje zaniedbanie są obrażające dla innych użytkowników,którzy szanują poprawność pisowni.

Gość gość
brak jednego przecinka nie jest powaznym bledem:D Ty tez obrazasz uzytkownikow nie wiedzac o istnieniu spacji:O Zle sie to czyta

Gość adasasa
Wiesz do dobrego łatwo człowiek przyzwyczaic , ale nie chcesz kupic bo brak ci pieniedzy czy co ? Wiesz to jednak dzień dziecka i wypadałoby cos kupic symbolicznie

Gość gość
autorko dlaczego piszesz pod innym nickiem?:D Nie umiesz sama pisac poprawnie, ale brak jednego przecinka wypominasz:O Wystarczy kliknac na nick marika54544 oraz blondii na plażyftvber i kogo mamy? autorke tematu, ktora nie potrafi pisac:D

Chrześnica ma za 2 tygodnie urodziny i kupiłam jej prezent za 300zł.Uważam,że to wystarczająco i nie stać mnie na dodatkowy prezent na Dzień Dziecka.

Gość gość
a idiotka banaku sama jestes:O nie chodzi o bledy ale o to, ze naprawde nie umiesz sie wyslowic idz "kupywac" sobie lepiej slownik

Czytając Twoje wypowiedzi śmiało mogę stwierdzić,że jesteś pełna kompleksów.Wypominasz mi błąd,przy czym sama wypowiadasz się chaotycznie zapominając o podstawowych zasadach pisowni:)

Gość gość
nie chodzi juz o twoj blad, ale o to, ze piszesz z innych nickow by siebie niby poprzec. To troche zalosne:O Poza tym brak jednego(!!!) przeciwnka to nie to samo co twoj brak znajomosci poprawnej nazwy slow. Osmieszylas sie tylko piszac z tych nickow:O

Gość gość
Czytając te wypowiedzi zastanawiam się jak to możliwe,że dorośli ludzie tak się obrzucają błotem.

Gość gość
Czytam wnikliwie te wypowiedzi i nie znalazłem więcej błedów niż te "kupywać o które się tak kłócicie.

Gość adasasa
To wytłumacz kolezance słuchaj nie kupie nic bo kupiłam drogi prezent i nie mam pieniedzy .Wiesz to inaczej brzmi

Gość gość
wez juz bananek przestan, bo zaczailas wreszcie, ze trzeba sie wylogowac zeby sie bronic. Nieudolnie w dodatku:O

Gość jak tu milionerki i kupe
Ortografia,blendy srendy az milo robic blendy po zlosci specjalnie tak dla was :) Pozdrawiam normalne kobiety na tym forum :)

Gość gość
"gość a idiotka banaku sama jestes nie chodzi o bledy ale o to, ze naprawde nie umiesz sie wyslowic idz "kupywac" sobie lepiej slownik"-Zauważam, że raczej Ty powinnaś popracowac nad swoją pisownią, bo to właśnie Twoje wypowiedzi są chaotyczne.Zaśmiecasz forum swoimi zbędnymi komentarzami.

Gość Kurdzielak
A chooj Wam do tego jak kto się wysławia

Gość gość
"Zauważam, że raczej Ty powinnaś popracowac nad swoją pisownią, bo to właśnie Twoje wypowiedzi są chaotyczne.Zaśmiecasz forum swoimi zbędnymi komentarzami" bananek jestes tak glupia, ze nawet nie zauwazasz, ze twoim znakiem rozpoznawczym jest brak spacji:D Po co piszesz z kilku nickow? Wstydzisz sie najwyrazniej wlasnej glupoty

Gość ale sie wkopala
hahahaha, sama siebie broni pod innymi nickami, hahahahaha :D Ale durne babsko z ciebie bananku....Faktycznie, banan z ciebie, hahahahaha :D:D:D:D

Gość gość
jak tu milionerki i kupe Zlejcie monitor za cudze błędy- spadaj stąd penisie