Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Insonia

Wysypka w 10 miesiącu. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Insonia

http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/ng6967_wysypka2.JPG Witam. Mam identyczna wysypke jak w linku powyżej, jednakże jestem w 8 tygodniu ciazy i nigdy wczesnej nie mialam tego typu problem dermatologicznch tudzież alergologicznych. Nie mam żadnych innych objawów poza swiadem. Wysypka utrzymuje sie od niedzieli ale dopiero dzis przybrala taki obraz, wczesniej byly to drobne czerwone krostki pojedyncze tylko na przedramionach, a teraz jest bardziej rozprzestrzenia po skórze tj. Cała wewnętrzna cześć rak po pachy bez dłoni, troche na biodrze i udzie o dziwo tylko prawym, w pachwinie delikatnie tylko lewej oraz dosłownie kilkanaście kostek na stopie prawej. Proszę o pomoc i odpowiedz czy mam sie czym martwić, chodzi mi tylko o zdrowie mojego dziecka. W poniedziałek mam wizyte u Pani ginekolog. Czy powinnam pójść wcześniej do lekarza? Z góry dziekuje za odpowiedz Brzuchata

Gość gość
Czy z tego wycieka jakaś wydzielina? Czy zmieniałaś ostatnio proszek,albo jadłas coś nowego itp.? Mimo wszystko jak dla mnie nie jest to typowa reakcja alergiczna,a raczej jakaś choroba zakaźna... Lepiej skontaktuj się z lekarzem. Głowa do gory!:)

Gość Insonia
Nie zmienialam proszku, poczatkowo myslalam, ze to od truskawek bo dzien wczesniej i w ten sam dzien zjadlam troche, a teraz...Żadnej wydzieliny nie ma ale widać, ze nie są to suche pęcherza czy pokrzywla... Boje sie i to strasznie, ze moze to rozyczka choć byłam na nia szczepiona... Dziekuje za slowa otuchy.

Gość gość
Mialam identyczna w tym samym czasie i to wlasnie po truskkawkach. To nie rozyczka. Umow sie pilnie do dermatologa bo nic na wlasna reke nie mozesz stosowac

Gość w ciazy jakos wszystko
Bardziej uczula. Ja niby tez alergii nie mialam a wysypalo mnie po balsamach i zelu do usg.

Gość gość
DZIELUJE BARDZO!!! Jest mi lepiej od razu stres mi odpuszcza. Cała noc dzis nie spalam. Dziekuje dziewczyny jeszcze raz :););)