Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat to gej a mąż lubi damskie ciuszki. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

kuzyn biseksualny, kuzynka ma dziecko z ukrytym żonatym gejem, moj lubi damskie ciuszki, teść jest poligamistą, szwagierka ma sponsora, teściowa to feministka a moj dziadek faszysta. Jak dalej zyc?

Gość DJ 80"s
ty chyba żartujesz, tyle nieszczęść na raz?? to nieprawdopodobne :D

a to przepraszam bardzo kobietom wolno być biseksualnymi a mężczyznom nie?

Gość DJ 80"s
wez sie spakuj i zwyczajnie opuść to środowisko :D

Gość gość
przecie to prowo jakiegoś gimbusa :D

zarzyj perspiblock :Dalbo wyjedź na antarktydę,:D:classic_cool: bo teraz mamy RÓWNOUPRAWNIENIE, A ONA SIĘ WZIĘLO PRZEZ WAS BABY PRZEZ WASZ FEMINIZM Czy wiecie że w japonii mężczyźni już nie wiążą się z kobietami,bo nie spełniają ich wymagań???są bardzo wymagający,wczoraj oglądałem w tvp o 4 w nocy.Ale tam kobiety na szczęście nie lecą na kasę i samochody.A mężczyźni nie chcą na nie wydawać pieniędzy, to dobrze.

Gość mbee
Mam 44 lata. Jestem hetero – z odcieniem bi. 1. Bardzo chciałbym nawiązać intymną znajomość z facetem którego kręciłoby kochanie się ze mną, w wersji gdy mam na sobie szpilki, pończochy lub damskie majtki / nie lubię się przebierać za kobietę w całości; za to lubię przywdziewać wybrane atrybuty damskości;)/ - zapewniam dobry gust i ogólny brak zniewieścienia 2. Bardzo chciałbym nawiązać intymną znajomość z facetem który lubi to co ja – patrz punkt 1. Kręci i podnieca mnie zarówno perspektywa opisana powyżej jak seks z facetem odzianym w damskie dodatki…… 3. Bardzo chciałbym także kochać się z kobietą. Jak mężczyzna. Normalnie ale gdzie partnerka akceptuje, lubi, i podnieca się faktem, że mam na sobie np. damskie koronkowe figi. Interesują mnie jedynie osoby poważne, rozważne, odpowiedzialne i chętne;) Nie jestem auto-erotomanem. Szukam OSOBY do ekscytującej interakcji. Zaciekawionych, podobnie tęskniących zapraszam do kontaktu na maila: mbee@onet.pl