Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam, dorosłym dzieciom, rodzice składają życzenia na Dzień Dziecka?

Polecane posty

Gość gość

dzwonią, albo dają prezenty, kasę?

Gość gość
mi nie składają, ale robią przelew na cukierki :)

Gość gość
do mnie mama zawsze dzwoni, mimo, że mam już trochę powyżej 30. W końcu zawsze będę JEJ dzieckiem, podobnie jak ona moją mamą. A szanowny tatuś nie robił tego nawet jak byłam dzieckiem (podobnie jak nie dawał prezentów na święta czy urodziny) i oczywiście nie robi nadal. W związku z tym dzień ojca dla mnie również nie istnieje

Gość dolotttiiiii23
ja jestem juz dorosła męzatka i dostałam dziś od taty 5 dych "na cukierki"

Gość gość
dla mnie to trochę dziwne, że rodzice traktują dorosłych ludzi wciąż jak dzieci, co innego pamiętanie o urodzinach ale dzień dziecka to chyba tylko dla małych dzieci powiedzmy do 10 lat potem to nastolatki

Gość gość
Do mnie tata wysłał smsa z życzeniami, a dwa dni temu skończyłam 28 lat :D

Gość gość
Mam 29 lat i co roku dostaje prezent.:D

Gość gość
A ja tam sobie nie życzę żadnych życzeń na dzień dziecka :-P

Gość gość
Ja mam 28 lat, mam męża, który ma 33 lata, moi rodzice dają nam 150 zł(mi i partnerowi), a teście 200 zł. Jestem jedynym dzieckiem moich rodziców, mąż ma rodzeństwo.

Gość Kiełbasa q
Mam 38 lat i ciagle dostaje życzenia :)

Gość gość
01.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja mam 28 lat, mam męża, który ma 33 lata, moi rodzice dają nam 150 zł(mi i partnerowi), a teście 200 zł. Jestem jedynym x x TEŚCIE - kurva, jakie teście, mówi/pisze się teściowie jedynaczka a rodzice nie zadbali o edukację!

co roku dostaję życzenia w ten dzień :D z okazji Dnia Dziecka i z okazji urodzin :D:D

Gość gość
myszka :) to "83" przy Twoim nicku to liczba Twoich lat czy data urodzenia?

Gość gość
Dobrze, że przypomnieliście, już puściłam przelew.

Gość gość
.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dobrze, że przypomnieliście, już puściłam przelew. x x jaką liczbę wpisałaś na przelewie? :D

Gość gość
130 wpisałam, kryzys:(

Gość gość
składają :)

Gość gość
ja dostałam dziś od mamy najnowsze Volvo (mam 27 lat), prosto z salonu :) w koncu nadrobiła z nawiązką te wszystkie lata kiedy to nic od niej nie dostawałam , co najwyzej jakies marne 20 zł ...uwazam, ze zyczenia swoim dzieciom na dzień dziecka powinno się skladac niezależnie od tego czy są małe , czy już dorosłe, w koncu zawsze będą naszymi dziećmi ... oni życzenia i prezenty na swoje święta też chcą dostawać, to co , nam nic się nie należy?

Gość gość
Ja mam 50 lat i dorosłe już dawno dzieci:) ale moi rodzice od lat co roku w dniu 1 c\erwca składają mi i mojemu mężowi w tym dniu życzenia bardzo nas to cieszy :) mojedorosłe dzieci takze czekają na życenia od nas rodzicówwi czytając tu wpisy trochę zbulwersowała mnie jedynaczka,ktora wypomina rodzicom,e dają jej i mężowi 150 zł a teściowie 200?Cóż za materialiska rodziców osądza po prtfelu przecież nie chodzi t o grubość potfela, a o miłość rodzica do dziecka i odwrotnie prezenty dajem małym dzieciom dorosly powinien sam zarobić sobie na swoj prezentLudzie opamiętajcie się rodzice nie będąWas utrzymywać całe życiew pewnym czasie wystsrczą już tylko życzenia i ciepły uścisk dłoni ,oraz serdeczny uśmiech rodzica szanujmy to wszystko bądźmy dobrymi ludźmi a nie materialistami wyzutymize wszelkiej dobroci