Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolony..

Problem z grubą żoną

Polecane posty

Gość gość
FACECI SĄ NORMALNYM GATUNKIEM nie dziwi mnie że nie pobudza go seksualnie gruba locha ... facet to facet jest estetą wzrokowym i bardzo dobrze tak jest świat ułożony a wy grube baby tego nie zmienicie

Gość gość
duzo seksu i zrzuci tych 10 kg w try miga.

Gość gość
kiQÓt, a może nie umiesz tego robić?

Takiego frajera to już dawno nie widziałem/nie czytałem. Zacznę więc od początku. Każdej kobiecie wypada przybrać na wadze po ciąży i każdy normalny - a nie j******y w czerep szmaciarz - to rozumie. - "Chciałem jechać z całą rodziną nad morze ale wstyd mi za nią. Zwracam jej uwagę żeby jakoś o siebie zadbała, są przecież różne diety i mogłaby łatwo schudnąć chociaż 10 kg! Żona niby chudnie, przynajmniej tak twierdzi ale ja różnicy nie widzę :" Jedyne czego należy się tutaj wstydzić, to gównianego pajaca alamacho. - "Ja? Ja jestem facetem przecież." - NIE K***A GŁĄBIE JEDYNE CZYM LUB KIM NIE JESTEŚ I NIGDY NIE BĘDZIESZ TO WŁAŚNIE FACETEM - i słusznie twoja żona roi ze woli oglądać telewizor niż z takim gównojadem robić cokolwiek. - ""tatusiu, pogramy w piłkę?" "tatusiu, pójdziemy na plac zabaw?" "tatusiu, bo ola jedzie z tatą do zoo, a my pojedziemy?". W*******ą mnie gnojki!" NO K***A JAK WIDAĆ PO TOBIE, ZABRAKŁO ŚLISKIEGO KOCYKA JAK MIAŁEŚ SZEŚĆ MIESIĘCY - WYSUNĄŁBYŚ SIĘ, I R******Ł BYŚ SOBIE TEN ZJ****Y ŁEB I DZISIAJ TE DZIECI MIAŁY BY PRAWDZIWEGO TATUSIA A NIE Z***BANEGO OBSZCZYMURA. - "Jak pracuję to wymagam bo tylko dzięki mnie żonę stać na dobre jedzenie, zabawki dla dzieci itd. - SIĘ K***A BOHATER ZNALAZŁ. MAM NADZIEJĘ ŻE ŻONA PRZEJRZY NA OCZY I JEDYNE CO ONA BĘDZIE WYMAGAĆ TO ALIMENTY OD TAKIEGO TĘPEGO C***A. - "Nie chcę żebyście mnie tu obrażali tylko niech ktoś doradzi bo zrobić?!" TY K***A ŚCIERKO DO PODŁOGI JEDYNE CO MOGĘ DORADZIĆ TO DAĆ TWOJEJ ŻONIE NAMIARY NA DOBREGO ADWOKATA ABY CIEBIE PUŚCIŁA W SKARPETACH. SAM SIEBIE OBRAŻASZ W TYM TEKŚCIE PROSTYTUTKO P********A. i TO TYLE W TEMACIE SZMACIARZA.

Gość panna ili
Ja piernicze jesli to prowo to jakiejs laski ograniczonej ,a jesli nie to zycze ci autorze zeby zona schudla i byla z***bista laska to wtedy otworzy oczy kopnie cie w d*pe i znajdzie sobie faceta ,,mezczyzne,, nie dzieciucha ze spikami pod nosem!!

Gość gośćaj.jt
.