Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GaryŁeber

chyba w moim mieszkaniu mieszka jakiś duch

Polecane posty

Gość GaryŁeber

wynajmuję "nowe" mieszkanie od miesiąca. Mieszkanie jest w przedwojennej kamienicy na Grochowie. I praktycznie mam takie poczucie, że nie mieszkam w nim sam. W dzień właściwie mi to nie robi różnicy żadnej, ale w nocy bywa mi trochę nieswojo. Powiem szczerze, że dziś w nocy to nawet zdrowaśki zacząłem klepać tak mi jakoś nijako się zrobiło. Ja rozumiem, że stary budynek ma prawo swoje odgłosy wydawać, że parkiet skrzypi jak się na niego stanie; no, ale właśnie on skrzypi "sam z siebie" w nocy w pokoju obok sypialni. Dzisiaj obudziłem się w nocy i słyszałem kamyczki turlające się po podłodze. A wiem, że były, bo wczoraj zmiatałem i kurz/piach z ulicy zostały na kupce w przedpokoju bo nie chciało mi się po szufelkę iść. I tak to brzmiało jakby ktoś idąc kopnął te drobinki, które się toczyć zaczęły po podłodze. Niby w duchy za bardzo nie wierzę, ale...

Gość gość
Zamiast zdrowasiek polecam wizytę u psychiatry.

Gość gość
psychiatra da ci leki zobaczysz wtedy ducha

Gość gość
Musisz załatwić nakaz eksmisji, noc chyba że tam już jest przez zasiedzenie to nic nie zrobisz :( ale wtedy musi dokładać się do opłat

Gość gość
A moze ktoś po prostu tam umarł ? Takie rzeczy często sie zdarzają. Przez następne pare dni przyjrzyj sie temu dokładniej w nocy czy coś znowu sie dzieje jeżeli tak wezwij księdza i niech poświęci