Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd123

CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC?

Polecane posty

Gość kora82
Ale brednie. To z kim sie laczymy w pary to kwestia preferecji i wyboru. Np ja wiem ze sie podobam facetom widze to, no i mowia mi o tym otwarcie ale na faceta nigdy nie wybralabym sobie super przystojniaka samca alfa. Mojej kolezanki maz jest takim samcem alfa i nie jest przystojny ale nie moge przebywac w jego towrzystwie bo on dla mnie jest po porstu mega zalosny (mysli ze kazda by zacignal do lozka a ja nie dotknelabym go ijem d szczotki). Doszly mnie sluchy ze zdradza moja kumpele co wcale by mnie nie zdziwio. Ja mam meza co jest srednio zaradny mniej ode mnie zarabia, a kocham go najbardziej na swiecie. Wiem ze zawsze moge na niego liczyc.

Gość gość
To z kim sie laczymy w pary to kwestia preferecji i wyboru-kobiety facet bierze to co mu się trafi

Kobiety brzydkie, zaniedbane, bez pracy, bez hobby z parciem na ślub narzekają, że mężczyźni wymagają bóg wie czego. Mężczyźni którzy urodzili się bez jaj narzekają na wymagania kobiet. Oczywiście sami nie widzą swoich wymagań i stąd się biorą te tematy.

Gość yt78iyt
kobiety generalnie mają z górki w życiu i nie zdają sobie sprawy ile trzeba się w życiu napracować by do czegoś dojść.

Gość 76i7i6i
moje wymagania to: - porządna kobieta - dobrze wychowana - kulturalna - w przeszłości bez prostytucji, przygodnego seksu i seks układów - niepuszczalska - z wyglądu przeciętna + i tak większość kobiet już przy pierwszym punkcie odpada.

Gość gość
gnvn

Gość gość
h,,,h,h,k,

Gość gość
czemu? kwestia wychowania - to te bajki o księżniczkach, Kopciuszkach, itp. każda dziewczynka chce być księżniczką i potem już tak zostaje, że za dostęp do seksu kobieta chciałaby pół królestwa i rękę księcia (choć niektórzy niekoniecznie takie kobiety nazywają księżniczkami, to czasem też używają słów na k...)

Gość gość
ghgjmggm

Gość gość
Pomylilo ci sie. To od kobiet sie wymaga.

Gość gość
Ja mam przewalone. Jak pojawiaja sie kobiety w moim zyciu to zazwyczaj gdzies je odrzucam bo nie spelniaja wymagan badz to fizycznych badz osobowosci. Jak juz spotkam taka co mi sie podoba zastanawiam sie co moge jej dac w zamian i robie sie niesmialy bo mam wrazenie ze niewiele.

Gość gość
uiluliluilluil

Gość hgnf
gvg vv vvh

Gość hgnf
gvg vv vvh

Gość gość
nymugmgm

Gość zdobywca swojego penisa
szanujemy i lubimy sie wzajemnie

Gość gość
Eddfgfghggff

Gość ccc123
nkbjhbhjbhj

Gość 1111111111112
My faceci po prostu się nie szanujemy. Rzucamy sie na kazda co lepsza laska a one tylko na to czekaja i przebieraja grymaszac. Dla normalnego mezczyzny nie ma juz szansy na normalna kobiete. Dla brzydkiej kobiety nie ma szansy na normalnego faceta niestety. My patrzymy na charakter i wyglad, przecietne kobiety patrza juz na 100 innych rzeczy.

Gość 1111111111112
Aha i jeszcze jedno. Przeciętnie wyglądających kobiet jest o wiele mniej niż przeciętnych facetów, i dlatego kobiety mogą przebierać.

Gość gość
gfnhg

Gość gość
hhihh,h

Gość gość
Dokladnie wspolczesny facet sie nie szanuje i plaszczy przed kobieta do czego to doszlo ?:P Proponuje zlapac sie za jaja , przestac naskakiwac kobieta a same zaczna nas szanowac. To my doprowadzilismy do takiego stanu rzeczy i sie pozniej dziwimy jak sie one zachowuja , tylko ze my wyciagamy wnioski i sie zmieniamy a kobiety nic nie robia bo uwazaja ze jest dobrze? dobrze dla kogo chyba dla was bo nie dla nas ?:D

Gość gość
uukky

panowie - alez spokojnie facet moze poczekac z wyborem partnerki a kobieta duzo szybciej sie spieszy bo po 30-tce to juz tylko rozwodnika moga znalezc i uroda tez zaczyna przemijac...

Gość gość
dddd123 - brutalna prawda jest taka ze tak jak napisales w temacie jezeli nie posiadasz lub nie wykonujesz tych wszystkich rzeczy i czynnosci jestes nikim dla kobiety ! Kobiety po prostu to ofermy ktore niczego nie potrafia najlepiej facet ma za nia robic wszystko one tylko d**y potrafia dac :D Niby takie wyksztalcone , dobra prace maja coraz lepiej zarabiaja opowiadaja o rowno uprawnieniu w 21 wieku a one zatrzymaly sie w sredniowieczu i dalej swoje!!!! Prawiczki im nie pasuja uwazaja ich za cioty i nieudacznikow , dla nich wyznacznikiem normalnego facet to r****cz , pijak i pewny siebie arogant dlaczego bo one tez daja d**y na lewo i prawo , pija , pala pety ,przeklinaja i zachowuja sie iracjonalnie i uwazaja ze to dobre !

Gość gość
ukykyuyk

Gość gość
a to wina kobiet, że facet nic nie wymaga :D ? Okazja jest to korzystają a potem taki jeleń płacze że go z kasy wydoiła. Takie sobie sami wybieracie, wiec nie miejcie pretensji do ogółu.

Gość gość
guyggbuj

Gość gość
Facet nie może wymagać bo kobiety nie są w stanie spełniać nawet połowy swoich wymagać, które stawiają facetom.