Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd123

CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC?

Polecane posty

Gość ujtyuk87ky
ale agresja-chyba kogoś cos zabolało. prawda jest taka ze to facet zawsze się stara-a miłość kobiety to mit dlatego skoro kobieta może siedzieć w domku, bujać się autkiem i się bawić na koszt faceta to facet musi mieć więcej praw. kiedyś kobiety nie pracowały, ale w zamian faceci mieli więcej praw, przywilej, mieli kochanki utrzymanki, ba nawet bicie kobiety było jakby bardziej dozwolone w zamian za jej beztroskę finansową.

Gość gość
facet nic nie musi, a juz na pewno nie musi miec wiecej praw :) a ty badz sobie samotny, bo kobiety i tak znajda facetow, ktorzy potrafia je traktowac jak damy- tak, jak na to zasluguja, takze finansowo

Gość ujtyuk87ky
.'' Tak, jesteś lepszym człowiekiem dlatego jesteś samotny i jęczysz na forum dla babsmiech.gif Komiczne.'' lepszy jest bogaty facet od jej biednej niezaradnej kobiety. ''Frustracie, a tak zapytam, a co faceta hamuje, zeby podjac jakokolwiem prace, nie wiem dostaje bolesnych miesiaczek? Nie potrafi podniesc worka 50 kg? A moze zajdzie w ciaze?'' potrzeba siły fizycznej to domena mało płatnych zawodów. fakt magazynier dźwiga więcej od chirurga-ale to ten drugi więcej zarabia bo w jego zawodzie potrzebna jest wiedza i precyzja. poza tym nie istnieje żadne nierównouprawnienie bo w każdym zawodzie są kobiety i one udowadniają ze kobieta może każdy zawód zdobyć ''bo kobiety i tak znajda facetow, ktorzy potrafia je traktowac jak damy- tak, jak na to zasluguja, takze finansowo '' po prostu to kobiety maja te przewagę ze mogą przebierać w facetach dlatego wiążą się z bogatszymi. a czemu traktować was jak damy skoro większość z was żyje na swoim poziomie dzięki genitaliom-a faceci dzięki zaradności i pracowitości

Gość gość
" kobiety i tak znajda facetow, ktorzy potrafia je traktowac jak damy" x Dopóki nie zrobią testów na ojcostwo.

Gość ujtyuk87ky
''facet nic nie musi, a juz na pewno nie musi miec wiecej praw usmiech.gif'' czyli kobieta ma za seks dostać wszystko w życiu i o nic się nie martwic? w sumie tak jest.... tylko kiedyś za życiową beztroskę kobiety facet chociaż mógł więcej w życiu. a teraz kobieta ma i mieć beztroskie życie i przywileje faceta

Gość gość
Wkleje to samo, co napisalam na innym topiku, bo chyba tu pisze jeden i ten sam frustrate tylko zaklada co rusz inne topiki.. Argen, ja to napisalam dosadnie, bo to juz sie czytac nie da, frustrat za frustratem. Najlepiej to by nic nie robili, wszystko mieli za darmo, ciepla c*pke o kazdej porze, cieply obiadek pod nos, gdy sa glodni, posprzatane i kase na glupoty. mamusia najlepiej niech neta oplaca i ewentualne panienki. Szlag czlowieka trafia, jestem kobieta, mezatka 19 lat z jendym i tym samym facetem, roznie bylo, byly okresy w zyciu ze nie moglam pracowac ze wzgledu na zagrozona ciaze i co ja bym miala robic, jakby miala za meza takiego nieudacznika jak te frustraty co tu pisza na forum? Zdechabym w ciazy z glodu, albo wyladowala z dziecmi na ulicy. Cale szczescie mam meza, ktory jest myslacym zaradnym facetem, ktory wie od czego jest. Mam tez 17 letniego syna, ktory jzu ma prawko na motocykl, ktory sam potrafi naprawic, w przyszlym roku robi prawko na samochod, tak wiec jak jakis 25 letni frustrate pisze, ze nie ma prawka i wielce oburzony jest, ze z tego powodu kobiety go nie chca, to szlag mnie trafia... Moj 17 lteni syn potrafi mi pralke naprawic, wszystko w domu zrobic, a taka 25-30letnie lajza tutaj placze...No comments...

Gość gosccccc
współczesne kobiety są jak prostytutki: nie zapłacisz nie p*****asz

Gość gość
"Mam tez 17 letniego syna, ktory jzu ma prawko na motocykl" x A kolor trumny już wybrałaś?

Gość 7j766i6
a ty co od siebie dałaś swojemu facetowi oprócz d*pki i obiadków.

Gość gość
czyli kobieta ma za seks dostać wszystko w życiu i o nic się nie martwic? w sumie tak jest....>> frustracie, przeczytaj co wczesniej napisalam o seksie i pomysl jeszcze raz, moze ci sie uda przez ten nawal spermy w mozgu... Seks dla koiety oznacza, czeesto stracenie wszystkiego, niezaleznosci, urody, zdrowia. Nie ma 100% antykoncepcji, jezeli z seksu bedzie dziecko, kobieta, ktora ma za dawce spermy nieudacznika konczy z tym dzieckiem na ulicy, a dziecko chodzi obdarte i glodne. Dochodzi cos do twojej kapuscianej glowy, jak nie to pogadaj z mamusia moze ci to wyjasni, bo ja juz jasniej nie potrafie...

Gość gość
"Moj 17 lteni syn potrafi mi pralke naprawic" | Wsypać proszek to każdy potrafi.

Gość gość
dawniej tez tak bylo- nawet w Lalce jest cytat, ze "kupiec nie ma prawa do hrabianki, a pan, ktory w ogole nie masz majatku, nie masz praw do zadnej zgola kobiety'. takze, nieudacznicy, tak bylo zawsze i zawsze bedzie- zeby miec kobiete, trzeba miec pieniadze. co najmniej.

Gość Heniuś
"kobiety i tak znajda facetow, ktorzy potrafia je traktowac jak damy- tak, jak na to zasluguja, takze finansowo" - tylko wg mnie dodatkowy otwór nie czyni z baby kobiety :) I powiedz to jednej z moich byłych sąsiadek, która buja się z jakimś kurd*plem którego nawet na porządne ubranie nie stać. Ale za to potrafi stać i czekać na nią z kwiatkiem pół dnia i jak ona w końcu go wpuści i mu powie "ty *uju" to on i tak jej zawsze powie, że ją kocha :) A spróbuj z babą pogadać nie "ty mój aniołeczku" tylko rzeczowo i na argumenty - ciekawe, po ilu sekundach ucieknie do kogoś, kto potrafi ją traktować jak przecież wielką damę i centrum wszystkiego :) Mamy XXI wiek, ja jestem zwolennikiem równouprawnienia i partnerstwa. Uważam, że mam prawo wymagać od kobiety tego samego, co od siebie. I to NIE JA mam z tym problem, tylko baby zawsze. Jeśli jaśniepani nie potrafi lub nie chce wznieść się ponad poziom typowej księżniczki, chce być jakże wielką przecież damą i by tak samo ją traktowano - proszę bardzo, puchacze na r czekają, będą zabiegać, posypią się komplementy i tak dalej :)

Gość gość
"jezeli z seksu bedzie dziecko, kobieta, ktora ma za dawce spermy nieudacznika konczy z tym dzieckiem na ulicy, a dziecko chodzi obdarte i glodne." | To trzeba usunąć aby potem nie płakać | "facet musi: dobrze zarabiać, mieć pozycje społeczną, być przebojowym w towarzystwie, zdobywać kobietę-mieć odwagę ja poderwać, być zaradnym, umieć wszystko naprawić i załatwić, być ''kozakiem'' i pewnym siebie twardzielem w towarzystwie" | Nie z tego nie musi.

Gość gość
Dla mnie nieudacznikiem jest każdy podkreślam KAŻDY kto w tym kraju nie potrafi zarobić marnych 4.000 zł. NA RĘKĘ.

Gość 7j766i6
dobra,.. dobra... większość z was leci na kasę dla własnej wygody a nie dla dobra dziecka.

Gość gość
"Mam tez 17 letniego syna, ktory jzu ma prawko na motocykl" x A kolor trumny już wybrałaś?>>> trumne to sobie sam juz kup, bo pogrzebales sie za zycia... Co komu pisane to i zanim wyjdziesz z domu to umrzesz, nastepny frustrat... a ty co od siebie dałaś swojemu facetowi oprócz d*pki i obiadków. >>> co mu dalam? Dzieci, ktore kocha i jego kochaja i szanuja, dalam mu opieke, bo jest ciezko chory, ma ankylosing spondylitis i to teraz ja musze wiecej pracowac od niego. Jeszcze wiecej potrzeba ci wiedziec, frustracie? Wspolczuje twojemu tacie, ze twoje matka byla utrzymanka twojego taty, czyli w ciebie byla d****a i dawala mu d**y i obiadki, ale moze zrozumiesz, ze dzieki temu ty masz wciaz dostep do neta, za ktory nie musisz placic... Co do pralki to nie chodzilo mi o wsypywanie proszku, ale ty pewnie nawet bys jej otworzyc nie umial. Widac jaki poziom frustraci reprezentujecie i teraz dobitnie widze i rozumiem dlaczego zadna z kobiet was nie chce... Jestescie zkazani na wyginiecie i moze i dobrze, bo wasze dzieci, jakby jakies byly, bylyby biedne, pewnie wyzywalibyscie ich od darmozjazdow, materialistow i naciagaczy... No comments...

Gość gość
facet musi: dobrze zarabiać, mieć pozycje społeczną, być przebojowym w towarzystwie, zdobywać kobietę-mieć odwagę ja poderwać, być zaradnym, umieć wszystko naprawić i załatwić, być ''kozakiem'' i pewnym siebie twardzielem w towarzystwie xxxx No właśnie a co oferuje kobieta? seks? czyli tak naprawdę nic

Gość gość
no nawet jesli z wygody, to co to zmienia? zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie. pogodz sie z tym i albo zacznij przyzwoicie zarabiac, albo kup kota, wazeline i mieszkaj z mama :D

Gość ytjtjtj
a czy byś się zgodziła na kochankę męża w zamian za te lata co zarabiał na twój poziom życia. pytam powaznie

Gość gość
kobiety mają wygórowane wymagania. wymagają wiele a nic nie dają od siebie

Ja bym się na waszym miejscu cieszył że jestem "lepszy" chociaż wy w sumie nie jestrście bo nie umiecie nic z tego co piszecie

Gość ytjtjtj
ponawiam pytanie!!!!!!!!! a czy byś się zgodziła na kochankę męża w zamian za te lata co zarabiał na twój poziom życia. pytam powaznie

Gość gość
ABSOLUTNIE bym sie nie zgodzila na kochanke. tzn. oficjalnie moze tak, a po cichu zbieralabym dowody na rozwod z jego winy i kolosalne alimenty na siebie :D tak bym zrobila, gdybym nie pracowala. ale pracuje :P

Gość ytjtjtj
ale dzięki facetowi zżyjesz na wyższym poziomie posiadasz więcej niż sama zdobędziesz... on na takie przywileje nie może liczyć. będzie miał taki dom,auto jakie sobie kupi. '' kochankę męża w zamian za te lata co zarabiał na twój poziom życia.''

Gość gość
"Za 4 tysie na rękę to ja bym 2-2,5 miesiąca pożył. Na typowym poziomie. Mam małe wymagania." x To to pracuj za tyle. Nie chcą tyle płacić? No to widocznie nic nie umiesz.

Gość gość
To trzeba usunąć aby potem nie płakać |>>> a mzoe bys sobie mozg usunal jak cie boli, moze uda ci sie dalej myslec i zyc, albo najlepiej jadra, bo do nieczego frustracie ci nie sa potrzebne. Wtedy nie bedziesz myslal, tak intensywnie, gdzie nadmiar spermy wydalic... Tak ty zamoczysz, a kobieta ma potem usuwac dziecko, ma poddac sie zabiegowi, ktory moze spowodowac u niej konsekwencje zdrowotne, bezplodnosc, kalectwo, albo smierc...

Gość gość
ale gowno mnie to obchodzi :D poza tym nie musi na mnie zarabiac- zawsze moze odejsc do tanszej w utrzymaniu. prawda? zadnych kochanek, no way

Gość gość
Ale czemu frustracie, stary klamocie? Ja pracuję i z kobietami nie mam problemu więc co podskakujesz?

zachowujecie sie jak dzieci specjalnej troski, załosne c**y a nie faceci, na babskim forum taka pokraka życiowa biadoli, bo ma problem ze nie umie zarobić na rodzine nawet... Idź sie mamusi wypłacz. Widzicie tylko seks i kase, to jest takie prymitywne