Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd123

CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC?

Polecane posty

Gość dddddddddddddd
'' a gdzie miejscie na low ? ''' skoro: ''no sory jak facet spełnia wymagania to może sobie pozwolić na to żeby przebierać a jeśli nie no to powinien dziekować za jakąkolwiek.''

Gość dddddddddddddd
''po prostu nie każdy może mieć to czego chce, a jak nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.'' to się zwykle tyczy mężczyzn.. kobiety raczej mogą przebierać i dostać więcej niż same od siebie dadzą. za to zwykle facet ma to co mu się trafi-a kobieta takiego jak sobie wybierze. stad tyle wolnych facetów, większy przebieg u kobiet, mężczyźni ładniejsi od kobiet w związkach i życie na wysokim poziomie w zamian za robienie obiadków i seks

Gość gość
jak nie masz kasy na wycieczke na Malediwy, to siedzisz na dzialce u mamiusi proste. Placzku, idz do agenta luksusowych wycieczek i powiedz, zeby ci dali wycieczke na Malediwy za darmo, ciekawe co zrobia, pewnei beda plakac ze smiechu... To wtedy im nakrzycz w twarz, ze sa zlosliwe materialisci, d*podajki, ze chca tylko kasy... Pewnie zadzwonia po karetke do psychiatryka... Powiem ci chlopcze, moj maz nigdy nie zarabial 10tys zl, a ja nigdy nie pracowala za 1tys zl. I nie jest mi przykro, ze twoja matka to d****a, ktora daje d**y swojemu tacie i za kazdy numerek wystawia mu rachunek, a twoj tato to taki zalosny nieudacznik (w twoim przypadku niedaleko padlo jablko od jabloni) i musi placic za seks... Powiem ci jeszcze jedno, dalej siedz i mial i pomstuj na wszystkie kobiety swiata, ze nie mozesz spermy wydalic miedzy cieplymi udami kobiety. Moj syn 17 latek jest bardziej zaradny od ciebie i ma zdrowe myslenie, tak wiec prawdopodobnie predzej przestanie byc prawiczkiem niz ty... Z toba szkoda gadac, idz na d****i i pokrzycz na nie, one za kase posluchaja, jakie to kobiety sa zle. Ja nawet za darmo juz dluzej tego nie moge czytac...

Gość gość
partnerka jak d****a przebieg duży i kosztuje :) Twój syn też jak nie będzie miał kasy albo nie będzie wyglądał jak ciacho to też będzie sam.

Gość dddddddddddddd
ale ty jeździsz na te wycieczki za kasę męża -a on za swoją

Gość gość
dddddddddddddd ale ty jeździsz na te wycieczki za kasę męża -a on za swoją x No właśnie ale kobieta zawsze się będzie chwalić tym co robi facet sama nic nie potrafi i przyczepi się, że jesteś gorszy niż ona tylko, że facet pracuje na to co ma choćby to było niewiele a kobieta jest partnerką tego co coś osiągną. "jesteś nieudacznikiem zobacz na jakim poziomie żyje mój partner to prawdziwy mężczyzna" heh wyścig szczurów tylko po to by jakiejś głupiej suczy zapewnić wygodne życie:P

Gość gość
Możesz wziąć tabletkę. Jak nie weźmiesz to możesz wziąć po. Jak zapomnisz to możesz usunąć. Jak nie będziesz chciała to możesz oddać. Skończ z hipokryzją jakby aborcję przeprowadzono w brudnej piwnicy. Widać za dużo siedziałaś w kuchni.>>> tu macie kobietki jasny dowod na to, dlaczego nie powinniscie zadawac sie z zyciowymi nieudacznikami, bo w razie seksu z taki i wpadki, to jedyne co ma ci do zaoferowania, to ptopzycja "usuniecia" dziecka, czyli ty masz sie poddac zabiegowi aborcji, narazic sie na ewentualna bezplodnosc, kalectwo albo smierc, a taki smiec, zwinie ogon i ucieknie, bo penwie nawet kasy na cywilizowany zabieg nie bedzie mial, bo przeciez tego mamusia i tatus mu nie zasponsoruje, tj nie chca mu sponsorowac dziwek, zeby synus-frustrat, mial gdzie nadmiar spermy wydalic...

Gość dddddddddddddd
ale czym ty się różnisz od takiego syna na utrzymaniu? tym ze ty jesteś na utrzymaniu faceta?

Do tej od syna z motorynka i pralka, co sie tak tu goraczkuje- wiekszego prymitywa niz ty jeszcze w zyciu nie spotkalem.

Gość gość
ale czym ty się różnisz od takiego syna na utrzymaniu? tym ze ty jesteś na utrzymaniu faceta?>> widac macie problem nawet z czytaniem...

Gość dddddddddddddd
nawet jak pracujesz to zapewne mniej .

Gość dddddddddddddd
zarabiasz

Gość gość
Do tej od syna z motorynka i pralka, co sie tak tu goraczkuje- wiekszego prymitywa niz ty jeszcze w zyciu nie spotkalem.>> nastepny frustrate, ktory nie potrafi nie dosc ze czytac ze zrozumieniem, to pokazuje, ze nawet 17 latek juz go wyprzedza w konkurencji o kobiety... Zalosne... czy wiesz jaka jest roznica medzy motocyklem a motorynka?... Pewnie nie, bo nawet zwykly samochod to dla ciebie luksus...

Gość gość
tak, z penoscia mniej zarabiam od swojego meza>>> dobre sobie, tak bo mniejsze zarabianie pieniadzy jest wpisane w nasza plec... tylko jakos nie stac cie na dziwke, zebys mogl wyleczyc swoja frustracje z braku seksu...

Gość gość
gość Do tej od syna z motorynka i pralka, co sie tak tu goraczkuje- wiekszego prymitywa niz ty jeszcze w zyciu nie spotkalem.>> nastepny frustrate, ktory nie potrafi nie dosc ze czytac ze zrozumieniem, to pokazuje, ze nawet 17 latek juz go wyprzedza w konkurencji o kobiety... Zalosne... czy wiesz jaka jest roznica medzy motocyklem a motorynka?... Pewnie nie, bo nawet zwykly samochod to dla ciebie luksus... xxxx Jak kobiety lubią maminsynka co taki przywiązany co cucysia mamusi jest to ja dziękuję za takie kobiety.

Gość dddddddddddddd
' dobre sobie, tak bo mniejsze zarabianie pieniadzy jest wpisane w nasza plec... '' nieprawda! zarobki uzależnione są od wykonywanego zawodu. siła fizyczna faceta jest cenna tylko w mało płatnych zawodach robotniczych. oboje jesteście np. kardiochirurgami i ty mniej zarabiasz czy po prostu jesteś zbyt mało ambitna/zatepa na taka prace jak jego. poza tym zawsze możesz otworzyć własną firmę i wtedy w100% masz tyle ile wypracujesz. jego poziom życia to jego ambicje i zaradność. u ciebie to suma twojej niższej zaradności oraz tyłka. i jak by mu się twój znudził to powinien mieć prawo sięgnąć po nowy młodszy i ładniejszy, skoro on zarabia na ciebie i dzięki niemu nie musisz się martwic o swój byt.

Gość gość
dajcie spokój mamuście teraz będzie pisała jaki jej synuś cudowny :P Pewnie go jeszcze z cycusia karmi aż mu mleko bokiem wychodzi

Gość dddddddddddddd
poza tym jest mnóstwo dobrze zarabiających kobiet na świecie z własnym interesem albo skończonymi dobrymi studiami. ale do tego trzeba się ruszyć a nie łapać faceta na tyłek i tłumaczyć sobie cos nierównouprawnieniem.

Gość gość
dddd> widac piszesz o swojej matce, podziekuj jej, ze jest taka zaradna, ze daje d**y twojemu ojcu za to, zebys ty mogl tutaj pisac w necie, bo wiesz prad i internet kosztuja...

Gość gość
ddd> a i naucz sie czytac ze zrozumieniem, kto tu kogo utrzymuje...

Gość znawca obrzydliwości kobiet
to że baby są do niczego to wina naszego instynktu, który sprawia że atrakcyjne kobiety wyręczamy we wszystkim bo tak chcemy, z miłości :o miłość to wbrew powszechnej opinii złe uczucie, jak coś jest niesamodzielne to wyrodnieje dlatego poza atrakcyjnością nie oferują nic i dlatego to jest nasz główny wymóg one nawet nie mają naturalnej urody, owszem regularne rysy to oznaka zdrowia, ale wszystkie się malują facet jest lepszy od kobiety we wszystkim dlatego więcej się od niego wymaga ale i za to powinno więcej mu się należeć baby tak ustawiły białego człowieka że od faceta wiele się wymaga ale należy mu się tyle ile kobiecie

Gość dddddddddddddd
skąd wiesz kim jestem i ile zarabiam? ja tylko uważam ze kobieta może zarabiać tak dobrze jak facet jeśli na to zapracuje bo sam takie znam-a ze tobie się nie chciało pracować nad sobą to nie moja wina-ale najlepiej złapać faceta na seks i tłumaczyć swoja niezaradność nierównouprawnieniem i nie obrażaj mojej matki prostaku. tylko potwierdzasz to co tu ludzie piszą ze bez faceta to byś nisko żyła. obyś chociaż w łóżku była dobra

Gość dddddddddddddd
''facet jest lepszy od kobiety we wszystkim dlatego więcej się od niego wymaga ale i za to powinno więcej mu się należeć baby tak ustawiły białego człowieka że od faceta wiele się wymaga ale należy mu się tyle ile kobiecie'' i o tym tu wszyscy piszą! facet za utrzymanie/zwiększanie poziomu życia kobiety powinien mieć: -kochanki -prawo do podejmowania decyzji -ponizania i podporzadkowania kobiety w zamian ona będzie mieć kasę i nie będzie się nigdy martwic o swój byt.

Gość dddddddddddddd
zaraz znowu zacznie pisać tak ze kafe połowę tekstu wygwiazdkuje

Gość dddddddddddddd
no i sobie poszła

Gość gość
skąd wiesz kim jestem i ile zarabiam? ja tylko uważam ze kobieta może zarabiać tak dobrze jak facet jeśli na to zapracuje bo sam takie znam-a ze tobie się nie chciało pracować nad sobą to nie moja wina-ale najlepiej złapać faceta na seks i tłumaczyć swoja niezaradność nierównouprawnieniem i nie obrażaj mojej matki prostaku. tylko potwierdzasz to co tu ludzie piszą ze bez faceta to byś nisko żyła. obyś chociaż w łóżku była dobra>> skad wiem ile zarabiasz? bo potrafie czytac ze zrozumieniem w przeciwienstwie do ciebie... I oczywiscie twojej matki obrazac nie wolno, bo ona byla niepokalanie poczata jak byla z toba w ciazy, twoj tatus bezinteresownie z nia jest, nie musi jej utrzymywac. Nawet jak byla z toba w ciazy i w pologu to twoj tatus nawet zlotowki nie dolozyl na twoje utrzymanie... Co ja mowie, twoj tatus, preciez ona byla niepokalanie poczeta...Wszystkie kobiety to d****i lecace na kase, oprocz mojej mamusi i siostrzyczki... Tak tak hipokryto... Nie wiem, gdzie napisalam, ze ja zlapalam mojego meza na seks i ze on mnie musial utrzymywac? szkoda czasu na ciebie chlopcze, to twoj problem, ze nie masz gdzie sie zaspokoic. Napisalam troche delikatniej, zauwazyles? Bo slowo "pieprzyc" jest zbyt wulgarne na takiego dzentelmena jak ty, ktory sam nie potrafi okreslic czego chce tak naprawde od kobiety... Ja sprecyzowalam dostanie twoje mysli, ale biedak to twoj problem, ze chcesz grac hipokryte i ofiare losu... Pokaz swojej, niepokalanie poczetej mamusi to co tu napisales, moze zrobi przysluge temu forum i odetnie w koncu frustrata od internet, bo za duzo seksu tutaj pokazuja i biedaku nie wiesz co zrobic z "gotujacymi" sie jadrami...

Gość gość
Prawdziwy facet i prawdziwa kobieta nie patrzą na zarobki tylko na wnętrze człowieka. Jeśli jakiejś pipie nie pasuje że zarabiam 1400zł/rękę to co mnie to obchodzi, zwykle jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, zarabiam dla siebie a nie żeby zarabiać dla dziewczyny, skoro ma mało niech idzie sobie do pracy i zarobi więcej prawda? tutaj filozofii nie ma. Co to ma znaczyć że facet ma zarabiać dużo bo co kto to powiedział czy to jest karane ? jak facet zarabia niedostatecznie tyle ile jakaś pipka sobie wymarzy to idzie do więzienia ? Ja się zastanawiam serio w jakim Wy się towarzystwie kręcicie. Tutaj gdzie mieszkam są może dwie panienki które znam co lecą na kasę a inne to normalne fajne poukładane dziewczyny co to ich faceci nie zarabiają więcej niż 1500zl na rękę a one zakochane w nich po same uszy. Kasa jest ważna ale nie najważniejsza, byle mieć na rachunki i jedzenie i to wystarcza. Ale jak ktoś jest pazerny to nawet jak by zarabiał 10tyś na rękę to wciąż będzie mu na wszystko brakować i w jego mniemaniu będzie to mało.