Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd123

CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC?

Polecane posty

Gość dddddddddddddd
dobra stara frustratko ,nadal wychodzi na to ze to twój facet więcej zarabia podnosząc twój poziom życia, dlatego powinien mieć więcej praw i przywilejów za twoja beztroskę materialna. po prostu jego poziom życia zależy od niego-a twój od tego co sama zarobiłaś plus od partnera za seks. a utrzymywanie kobiety podczas ciąży czy połogu albo ciężkiej choroby nikt tu nie negował dlatego nie zasłaniaj się tym i nie odwracaj kota ogonem. zresztą jak większość kobiet z lenistwa bez faceta byś nic zapewne nie miała-natomiast on bez ciebie i twoich obiadków i tak by osiągną to co ma. ale w końcu ty jesteś kobieta masz jak to nazwałaś ,,ciepłą ciupkę,, i ci się wszystko za darmo należy.

Gość gość
tak frustracie mam ciepla cipke, a ty dalej lecz swoje kompleksy obrazaniem wszystkich kobiet wokol siebie, to bedziesz musial przejsc w koncu na homseksualizm, zeby w jakiejs dziurze zamoczyc...Byle tak dalej...Bravo... Jakby moj syn pisal frustracie takie cos jak ty, to juz dawno dostepu do netu by nie mial, moze powinnienes pogadac z mamusia, ktora placi za neta? Bo inaczej w koncu popadniesz w chorobe psychiczna z frustracji, ze nie masz kobiety....

Gość gość
nie dyskutuj z idiota, bo sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem powali doswiadczeniem...

Gość ddddddddddddddddddddddddd
o nie nie....ja nie obrażam wszystkie kobiety te co są zaradne i same do czegoś dochodzą podziwiam i szanuje -ale one potrafią porzucić swoje przyjemności na rzecz obowiązków. znam mnóstwo dziewczyn które np. podczas studiów już pracują, albo takie na dobrych stanowiskach.

''Jakby moj syn pisal frustracie takie cos jak ty, to juz dawno dostepu do netu by nie mial, moze powinnienes pogadac z mamusia, ktora placi za neta? Bo inaczej w koncu popadniesz w chorobe psychiczna z frustracji, ze nie masz kobiety....'' skąd wiesz kto mi opłaca neta i czy mam kobietę???????

Gość znawca obrzydliwości kobiet
a w sumie to nie kobiety spowodowały że biali ludzie muszą spełniać wymagania i nic z tego nie mają to my wymyśliliśmy wolność dla kobiet, szacunek dla nich, nimi trzeba kierować. telewizja całkiem zepsuła kobiety wymyślono feminizm równouprawnienie i faceci teraz muszą tyle zapieprzać że umierają wcześniej niż kobiety

no, muszą się własnymi dziećmi zajmować i wrzucać własne skarpety do pralki. Straaaszne.

Gość gość
a w sumie to nie kobiety spowodowały że biali ludzie muszą spełniać wymagania i nic z tego nie mają to my wymyśliliśmy wolność dla kobiet, szacunek dla nich, nimi trzeba kierować. telewizja całkiem zepsuła kobiety wymyślono feminizm równouprawnienie i faceci teraz muszą tyle zapieprzać że umierają wcześniej niż kobiety>>> oooo, nawet z historia jestescie na bakier...noz chwile powalacie inteligencja i edukacja... Juz zaczynacie sobie osiagniecia indywidualnych osob przypisywac sobie, no i jeszcze dumni jestescie z tego do czego doprowadzily dwie wojny swiatowe...

Gość jtjttjtjt
i zarabiać super kasę

Gość marta255555
co za bzdury. jak to od kobiet nic sie nie wymaga. od kiedy skonczylam 20 lat sama na siebie zarabiam, skonczylam studia, utrzymuje sie bez niczyjej pomocy. dbam o wyglad i o swoje mieszkanie. tego samego wymagam od faceta. to az tak duzo? skoro ja sobie radze, on tez powinien. nie bede z nikim kto radzi sobie gorzej ode mnie albo sobie nie radzi; nie bede zadnego nieudacznika utrzymywac. chyba , ze zakladamy ze faceci jedna sa glupsi od kobiet i nie stac ich na to, zeby radzic sobie tak dobrze jak ja. to wtedy rozumiem. ale w tym przypadku niech sie nie dziwia ze zadna ich nie chce. to forum jest pelne sfrustrowanych prawiczkow, ktorzy ciagle mieszkaja z rodzicami.

Gość jtjttjtjt
marta255555 a widzisz i tu jest różnica miedzy kobietami i mężczyznami ze kobieta bieze równego albo lepszego, a facet równą albo gorsza. ty jak cos osiągnęłaś to oczywiście chcesz lepszego od siebie, za to większość facetów ma kobiety gorsze od siebie. ''chyba , ze zakładamy ze faceci jedna są głupsi od kobiet i nie stac ich na to, żeby radzić sobie tak dobrze jak ja. to wtedy rozumiem.'' ale jak kobieta jest głupsza tak jak ta wyżej to jest ok. ''to forum jest pełne sfrustrowanych prawiczkow, ktorzy ciagle mieszkaja z rodzicami'' ale to wynika właśnie z tego co wyżej napisałem-gdyby odwrócić role i to facet by wybierał kobietę a nie kobieta faceta to by było wiele samotnych kobiet-a tak kobieta-nieudacznik zamiast siedzieć na tyłku u rodziców lapie faceta za pomocą swojego ciała. tylko potwierdziłaś to co pisali faceci na tym forum ze cale ta miłość kobiet i niepatrzenie na kasę działa tylko w jedna stronę bo jak facet ma kobietę gorsza od siebie to jest normalne i ok-a jak kobieta do czegoś dojdzie to wżyciu nie spojrzy na faceta biedniejszego od siebie-dlatego facet powinien mieć więcej przywilejów bo zawsze musi się wykazać więcej od kobiety i jest całkowicie zdany jedynie na siebie. ale jak wiadomo to facet kocha a kobieta wymaga

tylko, że większość facetów nie zarabia "super kasy", więc o co się tak pieklisz? Ludzie zdają sobie sprawę, ze nie każdy jest milionerem.

ile facet nie zarabia i tak zwykle on więcej musi. poza tym tu wychodzi na to co inni pisali. kobieta bierze równego lub lepszego facet równą lub gorsza

Gość gość
ale każda zostawi swojego obecnego partnera dla milionera :P

większość po prostu poleci za tym milionerem.

Gość marta255555
jtjttjtjt, sorry zle sie wyrazilam, niezbyt ok sie dzisiaj czuje. niedawno sie zwolnilam z pracy i troche surowa jestem dla siebie i dla wszystkich. tylko nie nazywaj mnie glupia bo mi sie to nie podoba :/ nie jest zawsze tak, ze kobiet wybiera kogos rownego sobie albo lepszego. moja matka spedzila cale zycie utrzymujac nieroba. jej matka tak samo. dlaczego? nawet ja nie potrafie tego uzasadnic. nie uwazam ze facet MUSI wybrac albo rowna sobie albo gorsza. nigdy nie odrzucilabym nikogo dlatego, ze zarabia mniej ode mnie. to byloby idiotyczne. ja sama nie zarabiam nie wiadomo jakich kokosow. co sie dla mnie liczy to to, ze ktos w ogole pracuje, i dba o siebie i mysli powaznie o zyciu. ja staram sie taka byc, i tacy sa moi przyjaciele, i kazdy chlopak ktorego kochalam / pokocham. szlag mnie trafia jak slysze ze kobiety sie chwala ze nie chce im sie pracowac, bo facet na nie zarabia. nic nie zrobia w domu i oczekuja, ze facet sie nimi zajmie. powinni pogonic takie zony, malzenstwo i kazdy zwiazek powinien byc oparty na partnerstwie, i jesli ona jest sprawna i moze pracowac to laski nie robi ze sie dolozy do budzetu. pieprzony leniwiec. nic w zyciu nie przychodzi latwo, i kazda kobieta ktora musiala sie sama utrzymac, doceni swojego faceta i bedzie mu wdzieczna za kazda pomoc. i nie bedzie pasozytem.

Gość gość
Podbijam ten topik, bo jest bardzo ważny, też to wszystko zauważylem.

Gość gość
Ja też.im facet jest większą C.....Ą tym bardziej ma żal o wszystko do kobiet i wymyśla kretynskie teorie.

Gość gość
CZEMU OD FACETA WYMAGA SIE WSZYSTKIEGO A OD KOBIETY NIC? x Tu jest Polska tu kobieta nawet pierwsza nie odezwie się do policjanta jak potrzebuje pomocy.

Gość gość
Ja uważam sie za całkiem dobra partie. -Dobrze zarabiam -Mam wysoką pozycję hierarchii gdyż Jestem osobą znaną na YT. Uchodzę za osobę przebojową i pewną siebie. -W domu wszystko naprawię -Tylko zdobywanie kobiet mi nie wychodzi .Chcialbym jakas miła przeciętnie wyglądającą dziewczynę tylko że nawet te mnie zbywają. Interesują sie mną tylko laski które mnie nie pociągają bo zazwyczaj są brzydkie tylko ze sam brzydki nie jestem 7/10. Nie trzeba by szpetnym , zaniedbanym stulejarzem bez ambicji by nie mieć szans na dziewczynę. To kobietom we łbach sie dzis poprzewracało.

Gość gość
Ja juz wole zostać koniotrzepem niz użerać sie z takim czymś tak bezwartościowym o przysparzającym problemów jak kobieta. Ugotować i sprzątać rez sobie sam potrafię. Radze innym mężczyznom to samo. Ręka albo diva.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego mężczyźni sa dzis tak głupi że uganiają sie za kobietami. Tracenie czasu, nerwów i kasy które można by spożytkować na ciekawsze rzeczy. Towarzystwo kobiet można miec poprostu kumplując sie z nimi a jak trafi sie bardziej wyzwolona bywa że seksy czasem skapną. Jak nie to za seks i mile towarzystwo można dzis zapłacić prostytutkom.

Gość gość
bo faceci nie kieruja sie w zyciu rozumem tylko porywem jaj, to wszystko tlumaczy dlaczego robia cos na co potem narzekaja, kupuja parowki i je jedza i jednoczesnie gadagaja ze to syf i bee, tak tez zachowuja sie w zyciu, robia cos by potem na to narzekac, faceci nie maja rozumu i nie kieruja sie logika

Gość gość
ale duzo na tym cafe mamisynkow i oferm zyciowych

Gość gość
10:30 też uważam ze za dużo tu kobiet

Gość gość
dziś ale duzo na tym cafe mamisynkow i oferm zyciowych No pewnie, ktoś nie moze znaleć chociaż przecietnie wyglądającej kobiety wiec na bank jest ofermą i maminsynkiem. Że sam na to nie wpadłem. Większosc moich kumpli którzy nie maja kobiety radzi sobie całkiem dobrze wzyciu. Myśle że im bardziej zapracowany i nie zależny od rodziców jest facet, tym bardziej jest samontny i narzeka na roszczeniowosć kobiet.