Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda 04

Rozwód

Polecane posty

Gość młoda 04

Jestem mężatką prawie rok. Z mężem nam się nie układa od kilku miesięcy, nie kochamy się od dawna , jego dotyk mnie przytłacza i drażni. Starałam się z tym walczyć ale nie potrafię. Znamy się prawie 9 lat, wcześniej jak byliśmy parą to zazwyczaj po jakimś czasie się rozstawaliśmy a potem wracaliśmy do siebie. On jest kochany, dobry, pomocny, ale ja czuję że on nie jest dla mnie. JA mogłabym się z nim przyjaźnić. Wyszłam za niego bo wiedziałam jaki jest i myślałam że to wystarczy i myślałam ze to wystarczy aby byc szczęśliwą... Mamy też rodziny które są bardzo katolickie i ciężko im wytłumaczyć, ze nie układa nam się... Plus tego wszystkiego jest taki ze nie mamy dzieci. Co mam robić pomóżcie PROSZĘ

Gość gość
duży błąd zrobiłas, że wyszłaś za mąż. Zaledwie rok po slubie a Ty juz o rozwodzie myslisz. więc wcześniej tez było nie tak. Pewnie po prostu bałaś się samotności itp. Ja odwołałam ślub 2 miesiace przed bo doszłam do wniosku, że to juz nie miłość tylko przyjaźń. Albo postaraj sie rozbudzić namiętność w waszym związku np. kolacja + fajny seks. Kup jakąś fajną bieliznę , zrób nastrój. Wyjedzcie gdzieś na kilka dni, zmiencie otoczenie lub idzciena terapię małżeńską. Rodzina nie ma nic do gadania - niech gadaja, ale to wasze życie. Patrzcie na siebie nie na to co rodzina powie. Nie warto sie męczyć.

Gość młoda 04
w pewnym sensie jestem szczęśliwa gdy go nie ma obok mnie.... A co do wyjścia czy do kolacji to nie ma szans już próbowałam a seks to porażka ... Próbowałam go namówić na prawo jazdy, bo jeszcze nie ma (ale zawsze coś ) i tak wyglądają nasze wszystkie rozmowy