Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie szukać pracy na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

będzie to moja pierwsza praca, więc nie mam żadnego doświadczenia. nie nadaję się na zbiory z powodu problemów z kręgosłupem, wyjechać za granicę nie mogę, bo musiałabym to zrobić sama, a chyba nie jestem jeszcze na to gotowa. mam 21 lat, jestem z warszawy i kompletnie nie wiem gdzie się rozglądać. na gumtree dużo ofert jest podejrzanych i sporo moich znajomych już się na tym przejechało, na pozostałych stronach pusto, wymagane doświadczenie albo rzeczy, które są dla mnie nie do przeskoczenia. chodzi mi o pracę, w której mogłabym zarobić ok 1000 zł miesięcznie, ponieważ sama muszę opłacić wynajmowane mieszkanie :(

Gość gość
w wiadomej agencji

Gość gość
Zglos sie do jakiejs agencji pracy. Polecam Adecco, za granica z nimi wspolpracowalam, w Polsce zanioslam CV i referencje, oferty pracy dostalam prawie od razu. A jesli masz ladna buzke to nawet na degustacje mozna sie zalapac.

Gość olinka56
Ja szukałam tutaj http://www.mg-solutions.pl/ i znalazłam kilka ofert, a obecnie od czerwca już pracuję, dlatego myślę że warto poszukać pracy przez ten serwis :)