Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aś 28

Peeling kawitacyjny -miała któraś ?

Polecane posty

Gość Aś 28

Warto sobie zrobić ten zabieg ? Kiedy miałyście ile trwał i ile kosztował ?

Gość gość
ja go od czasu do czasu robię u koleżanki w gabinecie i kasuje mnie 25zl. nie wiem jakie są inne ceny bo ona mi liczy mniej

Gość Aś 28
Gość Warto zrobić ten zabieg ? Co on robi z cerą ? Wiesz może jak długo on trwa ?

Gość gość
nie trwa długo, nie wiem wydaje mi sie ze jakies 10, 15 minut. oczyszcza twarz, usuwa nadmiar sebum, masuje skore, poprawia jej ukrwienie, złuszcza martwy naskorek ale bardziej doglebnie ni zwykly peeling domowy

Gość gość
dziala antybakteryjnie jeszcze :)

Gość Aś 28
Gość dzięki za wypowiedź Ktoś jeszcze miał ten zabieg?

nie licz na zaden fajny efekt, skora bedzie gladsza w dotyku troche rozjasniona i to tyle za 2 dni nawet nie poznasz ze mialas jakikolwiek peeling, ale zeby sie odprężyć mozna iść - czemu nie:)

Gość szkotka uk
ja mialam ten zabieg. jest tanszy niz mikrodermobrazja ale tez go lubie. Ale powiem szczerze ze jesli chodzi o zluszczanie martwego naskorka to dla mnie najlepsze jest codzienne uzywanie zelow do twarzy z drobinkami scierajacymi taki ma np clean&clear i go uwielbiam. Jest beztluszczowy wiec dodatkowo ladnie matuje twarz przed nalozeniem makijazu. Dodatkowo raz w tygodniu robie peeling enzymatyczny bo mam cere naczynkowa i maseczke oczyszczajaca i potem sciagajaca. A poza tym na noc smaruje sie roznymi maseczkami zamiast kremu na noc bo sa bardziej skoncentrowane niz kremy i przez to lepiej dzialaja

Gość Aś 28
mop z wiadra Właśnie min. dla relaksu chcę iść na ten zabieg. Wie ktoś ile ten zabieg kosztuje ?

Gość Aś 28
Zna ktoś cenę tego zabiegu ewentualnie czas trwania?

Gość gość ...
Miałam ten zabieg kiedyś,polecam ładnie odświeża buzię.

Gość gość
ja chodze na peeling kawitacyjny raz na miesiąc lub 2 . Kosztuje róznie. U mojej kosmetyczki akurat 55 zł. W innych pewnie troszkę więcej ale sie opłaca. Teraz akurat na niego nie chodze bo jestem w ciąży a to jets przeciwwskazanie. Całość trwa jakieś 40 min. Bo dobra kosmetyczka najpierw robi ten peeling , ktory usuwa martwy naskórek, oczyszcza skórę z tych wszystkich brzydkich zaskórników, czarnych plamek itp itd i skóra wygląda świetnie. Potem jest nakładane serum i najpierw jedna maseczka, a później druga. Polecam ten zabieg bo jest lepszy niż normalne peelingi i mniej inwazyjny niz mikrodermabrazja i oczywiście całkowicie bezbolesny.

Gość czytam i czytam i chyba też
zapytam kosmetyczkę o ten zabieg

Gość gość
Mialam to robione, zaplacilam 50 zl, bo promocja akurat byla, ale... po nie widzialam zadnej roznicy.

Ja robilam 2x ale mam wrazliwa cere i naczynka co spowodowalo, ze cera po zabiegu byla mega wrazliwa i nie robie tego. Mysle, ze kawitacja jest dla kobiet z problematyczna skora. Ale skora po tym zabiegu wyglada super ale tylko przez pare dni... mnei wtedy strasznie piekla buzia :( Kosztowal 1 zabieg 25 zl jakies 5 lat temu.

Gość gość
jagoda nie wiem u jakiej znachorki Ty byłas na tym zabiegu bo u kosmetyczki na pewno nie. Ja mam cerę bardzo wrazliwa, skłonna do podraznień, uczuleń, i skłonna do pekania naczynek a po peelingu moja skóra wygląda świetnie.

Gość gość
Mój ulubiony zabieg, miałam ich ok 10-15stu. W trakcie pierwszego babka po zrobieniu połowy czoła kazała mi go dotknąć i porównać obie części. Poczułam różnicę :). Mam wągry, czasem jakieś krostki i pryszcze wyskakują. Przy peelingu raz w miesiącu zapomiałam co to pryszcze :) Kosmetyczka przy okazji zrobi maskę albo wtłoczy ampułkę i twarz wygląda dużo lepiej.