Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćcojekość

jak zachowywać się wobec niegrzecznych cudzych dzieci?

Polecane posty

Gość gość
co się dzieje z tym forum, nie mogłoby działać normalnie chociaż jeden dzień?:O

Gość gosccojekosc
przestańcie pisac bzdury o jakiś genach i że tatuś im to przekazał. Niektórzy na forum chyba faktycznie mają ujemne IQ. Mi facet z bagażem nie przeszkadza, jego była praktycznie w ogóle się dziećmi nie interesuje, one są małe, można je wychować jak swoje. nie widze problemu, biorę jeszcze pod uwagę fakt że mam pewien problem zdrowotny i w zwiazku z tym nie wiem czy zdecyduje się na rodzenie własnych dzieci, jesli okaże się że nie będę rodziła to przynajmniej one będą "moimi" dziećmi. No problem w tym że on każdą uwagę na temat dzieci odbiera jako krytykę. Te dzieci strasznie dużo piją, ciagle w zasadzie łażą z butelkami, i piją np. takie tanie gazowane kolorowe napoje albo herbatę z 3 lub 4 łyżeczkami cukru! jak to zobaczyłam to myślałam że padnę. jak go zapytałam "wiesz czemu one tyle piją? bo dajesz im za dużo słodkich napojów i bezwartościowych" to zaczął sobie ze mnie żartowac ze niby lepiej znam się na dzieciach.

Gość Magdalenka gosc
Mysle, ze ten gosc nie jest taki glupi, zeby nie wiedziec, ze slodkie napoje , tyle cukru i slodyczy nie jest zdrowe. A propos od nadmiaru cukru dzieci sa rozdraznione i ciezko bedzie teraz nad tym zapanowac. Cukier dla dzieci to jak narkotyk, papierosy dla palacza. Mimo , ze zle przyjmuje krytyke, musisz to zmienic. Szkoda dzieciaczkow. Powiedz mu , ze pokochalas te dzieci i chcesz, zeby sie zdrowo odzywialy, ze to bardzo wazne dla Ciebie. Zacznij od tego. Powoli , powoli wprowadzaj zasady;) Zycze powodzenia.