Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoonimoowa

czy możliwe zapłodnienie?

Polecane posty

Gość anoonimoowa

moje cykle zwykle są długie i nieregularne, ostatnio nie miałam okresu nawet przez 2 miesiace, jednak zwykle trwają 32 dni. stosunek przerywany odbył się 5 dnia cyklu, czy mozliwe, ze to były dni płodne? okres spoznia mi sie kilka dni, zaczynam sie niepokoić

Gość gość
wszystko jest możliwe... Ale czemu pytacie po prostu zróbcie testy albo badania betaHCG

Gość gość
przeczytaj co piszesz. Masz cykle nieregularne, więc na jaki okres czekasz, skoro masz nieregularny cykl i nigdy nie wiadomo kiedy będzie miesiączka?

bardzo możliwe, że okres mi się znów spóźni miesiąc, moje pytanie tyczy tego, że jest prawdopodobieństwo, że przy długich cyklach dni płodne przypadną akurat 5 dnia cyklu ?

Gość PaniEl
a moze to byl akurat krotki cykl? skad wiesz jaki mogl byc skoro masz nieregularne? i skad takie metody antykoncepcji? przy takiej metodzie balabym sie kochac nawet w czasie okresu (przed wytryskiem jest preejakulat a sa przypadki ze moza zajsc w ciaze podczas okresu, niestety...)

owszem, moje cykle są nieregularne, ale zawsze mimo wszystko długie, nigdy nie trwał krócej niż 26 dni, a tylko w takim przypadku wypadałyby dni plodne podczas okresu. Mylę się ?

Gość ania.doradca.ladeevit
Długie cykle są często bezowulacyjne. Jeśli podejrzewasz ciążę- zrób test w dniu spodziewanej miesiączki albo udaj się do ginekologa.

Gość gość
witam, 24.05 dostałam okres, cykle mam regularne (28/29 dni). 30 maja odbyłam stosunek z moim chłopakiem. partner nie wszedł do mnie dostatecznie głęboko gdyż sprawiało mi to ból. w pewnym momencie pękła nam prezerwatywa. chłopak nie miał wytrysku mimo to mamy obawy. jakie jest prawdopodobieństwo że jesteśmy w ciąży.?

Gość PaniEl
nikt Wam tego nie obliczy. na tabletke po jest juz za pozno. teraz trzeba po prostu czekac i zrobic test, najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki.

anonimowa przy cyklach krótszych niż 26 dni uznaję sie dni 1-5 jako niepłodne, wiec jak masz cykle ok 32 dni to spokojna głowa :)