Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tatuaz,,,

pyt. o wzor tatuazu. doradzcie

Polecane posty

Gość chce tatuaz,,,

Myślę o napisie na nadgarstku z małej litery po polsku ' mierz wysoko ' zwykły bez udziwnień , co myślicie ?

Gość gość
jeśli taki tatuaż podoba Ci się to sobie zrób.Mi podoba się na nadgarstku wytatuowana orchidea i w sumie mało mnie obchodzi czy komuś się spodoba.

Gość chce tatuaz,,,
Mi ogólnie podobają się tatuaże. Szczególnie na nadgarstku :) chce dobry tekst z sensem a i w sumie staram się mierzyć wysoko zawsze ! :)

jeżeli tylko masz ochotę to rób :) Ja planuję coś na nadgarstku i nic nie mogę wymyślić :P

Gość gość
a ja mam motylka nad kostka u nogi i planuje sobie na nadgarstku zrobic napis " believe " nie interesuje sie opinia innych.. wazne ze mi sie podoba :)

Gość gość
Jesli chcesz- zrób. Nie rozumiem natomiast sensu tatuowania sobie jakichs sentencji, motta, itp. Mimo ze okolo 30% mojego ciala jest pokryte tatuazami. :)

Gość gość
a bez tatuazu nie bedziesz mierzyc wysoko? W czym cie to ma pomóc? po co paskudzic skóre?

Ja nie mogę się jakoś przekonać do małych wzorków...chciałabym mieć całe przedramię wytatuowane, ale ciężko to do pracy zakryć...a nawet wiem co bym chciała....eh :P

Gość ho na
Tatuaż fuuu :O

Gość chce tatuaz,,,
Ja nie chce dużego - może kiedyś :P . Najpierw mały na nadgarstku, szukałam w necie cytatów ale w końcu postanowiłam sama wymyślić :) i - mierz wysoko , to będzie moje :)

Gość ho na
Po co sobie robić coś, co trzeba zakrywać :O

Gość chce tatuaz,,,
Też myślę o przyszłej pracy, jak to będzie nawet z takim małym. A duży na ręce lub gdzie indziej to ryzyko.. Przytyje i będzie flak !

Gość ho na
jedna laska z Kuchennych Rewolucji miała na nadgarstku "no future" :D Potem miała to iść zmazać a wróciła z wielkim tataużem :D

Gość chce tatuaz,,,
tatuaż chyba nie jest na pokaz.. To raczej dla siebie..

z tego samego powodu z którego kupuje kolczyki i ubrania których nie mogę nosić do pracy. Jest dress-code i tyle. Więc jeżeli ktoś ma całe ręce wytatuowane to musi nosić długi rękaw, a latem mi się nie uśmiecha. Z drugiej strony są osoby którym wystają tatuaże spod ubrań albo są na tyle małe, że nie zwracają uwagi. Tylko ja bym chciała coś naprawdę dużego :)

Gość chce tatuaz,,,
Hehe mówi się ze jak się zrobi jeden to ciężko później wytrzymać zeby następnego nie zrobić :D:D

Gość chce tatuaz,,,
moorland Napisz co ! :)

chce tatuaż - zależy od osoby, ale w gruncie rzeczy tak - mają się podobać temu kto je nosi :) Co do tatuaży na nadgarstkach - widziałam je już w urzędach, w sklepach, w bankach, w szkołach...jak nosisz zegarek to w ogóle nie widać :)

Gość chce tatuaz,,,
Kurde chyba się skuszę :D

Chciałam mieć scenę z fantasy/starego horroru gdzie bardziej liczył się klimat niż flaki, jakby malowaną farbami, kontrastujące kolory - tzn. z jednej strony dominującym kolorem byłby czerwony, dalej żółty, zielony, niebieski i to wszystko "wychodzące" z cieni. Kiedyś rysowałam i wpadła mi do głowy taka scenka. Poza tym uwielbiam tatuaże na przedramionach, ale z racji braku praktyczności dam sobie spokój. Mam masę wolnego miejsca na ciele które i tak łatwo zasłonić, duże pole do popisu ;)

Gość chce tatuaz,,,
Wie nieźle :) i super ze wymyslasz coś , a nie z neta kopiujesz !!! O to chodzi :)

Najzabawniejsze jest to, że mój pierwszy tatuaż nie był oryginalny, po prostu zakochałam się w rysunku i bardzo taki chciałam. :) Ale to też nic złego, ludzie tatuują sobie czasem całe obrazy, zawsze to odzwierciedlenie tego co nam się podoba (nie lubię oryginalności na siłę :P)

Gość mam tattoo
fajny pomysł na napis na nadgarstku,ja mam na nadgarstku chiński znaczek który ma mi przynosiś szczęście,praktycznie mam wytatuowaną całą rękę tzn.całą górną część od nadgarstka po ramie...tylko uwazaj bo tatuaze strasznie uzależniają,ja tez zaczynałam od chińskiego znaczka ;)...chciałabym jeszcze za uchem ale obiecałam mężowi ze juz więcej tatuazy nie bede robiła,hihi ;)