Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotka Zielonki

Polecane posty

jeszcze raz dziękuję za odpowiedź;). Wielopoziomowe skrzyżowania :D pójdźmy o krok dalej, wybudujmy wielopoziomowe miasta :classic_cool:...dark_side czy tak się da?

Hej Ranya, ile poziomów chciałabyś mieć w tym mieście? Ja preferuje tunele niedrożne z jednej strony...

Gość jikajkajljkk
proszę ...... , przekazać ważną informację i od razu sobie żarty robią dobrze , z góry jak popatrzeć na plany to faktycznie wyglądają jak dwa tzytzki ale to nie powód do strojenia sobie żartów z poważnej budowy

Jeśli na moją cześć Ranya, to warto się nad tym zastanowić;) Nie ZN, mak uzależnia, a ja mam i tak sporo nałogów.

zapytałam, bo z tego co pamiętam, pisałaś kiedyś, ze Twoim Konikiem12cm są mosty, stalowe konstrukcje... :)

Moje koniki są dużo większe od mostów. Mam szerokie zainteresowania. Tak, mosty bywają piękne. Chciałabym żeby każdy samobójca który chce ze sobą skończyć skacząc z mostu, kierował się też względami estetycznymi mostu a nie tylko praktycznymi.

Pod względem estetycznym,jak i wizualnym polecić mogę Giewont i Świnicę.Na Giewoncie jest fajna przepaść,efekty specjalne murowane,zaś na Świnicy niezapomniane widoki i tp.Tak więc z ręką na sercu polecić mogę jeśli ktoś chce efektownie skoczyć ;)

Gość gość
itp. pisze sie razem

To już lepiej pod metro skoczyć . Lekka szybka śmierć -jak cięcie głowy przez Musashi Miyamoto :)

Jedneak obstaje aby przed smiercia zobaczyc cos pieknego a nie smierdzace metro . Alus, Twoja propozycja jest dość necaca ...no niestety ale nie zamierzam sie jeszcze kłaśc chyba sie troszke rozochociłam ;)

Gość gość
Dajcie foto Zielonej-czy to serio Projekt ?

Gość gość
Ja mam jej foto :)!to żaden projekt,to glupia sucz co zdradza męża i krzywdzi Swoje dzieci-zamiast gotować siedzi na kafe- a znacie jej inne nicki?tu lub na innych stronkach?

Gość gość
A ma inne niki ?