Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OliwkaaP

18 lat i 7 lat starszy?

Polecane posty

Gość OliwkaaP

Podoba mi się chłopak 7 lat ode mnie starszy. Mamy bardzo wyluzowany kontakt, on jest moim instruktorem prawa jazdy. Zastawiam się, czy w ogóle faceci w takim wieku przymykają oko na dziewczyny w wieku 18 lat, czy widzą w nich jeszcze dzieci czy jak to jest? nie chcę się ośmieszać :(

Gość niun78
Tzn moja mama jest młodsza od ojca o 8 lat, ale byli o wiele starsi gdy się poznali...

Moim zdaniem nie wiek jest tu problemem, tylko to że jest instruktorem. Oni często bajerują dziewczyny taśmowo.

Gość czarny łabędź.
Podpisuję się pod słowami Loooosera. Instruktorzy to psy na baby. :)

Gość OliwkaaP
Haha no może i tak...+ mieszkamy w małym mieście, nie chcę spalić się ze wstydu przez znajomymi jak się dowiedzą, że coś kombinowałam haha!

Gość gość
kobiety uwielbiają bajerantów oni mogą być beznadziejni, biedni czy brzydcy ale potrafią tak kobietę zagadać, że nawet tak porządna i religijna kobieta jak matka Teresa zrobiła by wszystko co jej karze facet.

Gość gość
i jak zwykle schodzi na temat facetów i ich sposobów na kobiety...;) ahhhh

Gość gość
zależy od ludzi

Gość gość
Ja spotykam się ze starszym facetem. Nie warto. Zostawił mnie bo ponoć byłam niedoświadczona. ale to zależy od ludzi:)

Gość gość
ja też swój pierwszy raz i pierwszy związek przeżyłam ze starszym facetem. wszystko było z miłości i wydawało mi się, że starszy facet to jest to. z czasem było tylko gorzej. wszystko się popsuło i dziś trochę tego żałuję. jestem jeszcze młoda i chciałabym być ze swoim rówieśnikiem.