Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agggggggggg

Duze piersi....

Polecane posty

Gość Agggggggggg

Hej mam bardzo duze piersi rozmiar E czasami F. Uwielbiam jak faceci spogladaja na nie udając czasami ze niby ja nie widze. A w pracy to juz bez komentarza zostawie jak koledzy reaguja. I tu sie chce was zapytac czy macie podobne sytuacje? Panowie- uwielbiacie jak kobiety maja duzy dekolt?

Gość Agggggggggg
Tak wieksze od niej mam;p Rozmiar C czy to duzo? Hmm... nie wiem:)

Gość ciocia Miecia radzi...
chroń kręgosłup narażony poprzez dzwiganie takich ciężarów , może wykorzystując zainteresowanie nimi Twoich kolegów poproś by Ci je w drodze do domu i do pracy podtrzymywali byś się nie przedżwigała

Gość gość
:D

Gość 70J
ja mam 70J i tez je uwielbiam Lycka---> masz małe piersi

Gość Agggggggggg
Nie wyobrazam sobie miec mniejszych piersi albo naprawde rozmiaru B a nie daj Bóg A!!!!!

Gość princessaofpersia
Lycka-80C? to małe cycki u grubej baby

Gość gość
80C, to nie są małe piersi, nie są też wielkie. inna sprawa, że laska jest gruba..

Gość gość
Hey Ja tez jestem wlascicielka duzych piersi i mam tak jak ty. TYlko mnie juz to wkurza, ze wszystcy mi w dekold zagladaja...

Gość vn
80c to małe cycki a duzy obwód...czyli jakl to ktos napisał małe cycki grubej baby

Kobieto, gdzie Ty pracujesz, że możesz eksponować dekolt i skupiać w ten sposób uwagę na sobie ? Nie chcę zgadywać, ale w wielu firmach są pewne zasady, wśród wielu innych jest i taka, która określa jak należy się ubierać do pracy. Chyba, że stoisz za barem w jakimś nocnym klubie, to wtedy jest ok. A co do dużego biustu, to trochę za mało, żeby uważać się za super gwiazdę.

Gość Agggggggggg
Nie moge miec bluzki z dekoltem w pracy ale mam duze piersi i czy założę golf....czy jakas bluzke to i tak widac ze mam duze piersi. Wiec nawet powiem szczerze ze nie pamietam kiedy ostatni raz mialam jakakolwiek bluzke z dekoltem......wiec to juz natura zarzadzila a ja nic na to nie poradze;)

Gość gość
a u mnie w biurze (prywatna firma UK) nie ma problemu z dekoldami etc. NO i oprocz piersi zayebistych mam jeszcze ladna twarz, wlosy, pupe i osobowosc :D

Gość gość
i szef mnie chwali za sex oralny

Gość Agggggggggg
Gratulacje haha;)