Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 75K

Zmniejszenie piersi cd.

Polecane posty

Gość ania 75K

Dziewczyny spróbujmy na nowym temacie może tu nie będzie nam się zawieszało .

Gość ania 75K
zdesperowana68 napisała że jak nam się zawiesi znów to otwieramy nowy temat więc zapraszam Was Kochane:D może tu będzie lepiej:D .Bo widzę że posty tam sa pisane a znów nic nie pokazyje:(

Gość Gosia-68
Jestem, ciekawe,czy zaraz się wyświetli

Gość kola52
ja również się melduje .

Gość ania 75K
Może to nam się nie będzie zawieszało:) zdesperowana68 ja to się boję jutrzejszej konsultacji jakiś strach mnie dopada , a Ty to już na operacje zazdroszczę z jednej strony :D a z drugiej to ja będę przed operacją mieć serce w gardle:/ze strachu może się zobaczymy jutro:)

Gość Gosia-68
Ania 75K, wyobrazam sobie, jak się boisz, bo mnie od momentu, w którym zdecydowałam się podjąć kroki w kierunku operacji, nie daje spokoju myśl, że akurat w moim przypadku lekarz uzna, że nie kwalifikuję się do operacji, eeech. Sniło mi się, że jestem już po operacji i mam małe śliczne piersi, które mieszczą mi się w dłoni:-).

Gość ania 75K
Ja to od czasu kiedy znalazłam Was na tym forum to o niczym innym nie myślę. Bo wcześniej słyszałam że na NFZ robią ale pierw jedna pierś a za jakieś 2 lub 3 miesiące drugą to pomyślałam że to jest beznadziejne jak można 3 miesiące chodzić z jedną mała piersią a drugą mieć dużą i obwisłą :( można dostać jeszcze jakąś depreche przez to :( ale dzięki Bogu znalazłam to forum i dzięki Wam mogę żyć nadzieją że może za miesiąc może dwa będę miała mniejsze piersi:D

ania75K na 100% się zakwalifikujesz, skoro ja się zakwalifikowałam z 75H :) Jak już będziesz jutro po konsultacji, to przyjdź na oddział chirurgii plastycznej i powiedz, jak było, prawdopodobnie będę w sali nr 5, jak chcesz podaj mi e-mail to napiszę Ci moje dane i numer telefonu :)

Gość ania 75K
zdesperowana68 mam wielką nadzieje że tak się stanie że będę mogła się jutro cieszyć jak wyjdę od lekarza i spełni się moje marzenie o mniejszym biuście:D anna-janas1@o2.pl

ania75K wrzuciłam Ci na maila namiary na siebie, dzwoń zaraz po konsultacji, mam nadzieję, że uda nam się spotkać choć na chwilę

Gość ania 75K
zdesperowana68 Jak tylko będę już po konsultacji to dam Ci znać:) O której kazali Ci przyjechać do szpitala? Beznadziejne jest to że trzeba się zarejestrować do godz. 11 a lekarz dopiero przyjmuje od 12. :( ja to jeszcze wytrzymam ale jade z moim 3 letnim synkiem najwyżej mąż będzie z nim spacerował tylko czy jest tam gdzie ?Ja to chyba dziś nie zasne z tego wszystkiego.

Gość kola52
zdesperowana68 no własnie daj mi na siebie namiary mój e/mai l ula4122@wp.pl ania75k nie denerwuj się napewno się zakwalifikujesz a wokół szpitala jes gdzie pospacerować z dzieckiem.

Gość ania 75K
Dziewczyny jeszcze jedną pytanie czy na konsultacji lekarz pytał się Was czy bierzecie tabletki antykoncepcyjne bo wyczytałam gdzieś że musi być przynajmniej od 1 do 3 miesięcy przerwy w braniu przed operacją??

Ja też tutaj jestem:) Ania 75K powodzenia jutro,wszystko będzie dobrze,ja mam podobny rozmiar i tez lekarz mnie zakwalifikował. Żebyście widziały jak ja się trzęsłam ze strachu,że mnie nie zakwalifikuje lekarz :) Zdesperowana68 na którą godzinę wyzbierasz się do szpitala? Kola52 o której godzinie Ty byłaś na oddziale? Czy trzeba mieć jakiś inny dowód ubezpieczenia oprócz dowodu osobistego. Ja też już zaczynam powoli się pakować.

ania75K, nie wiem dlaczego kazali Ci się do 11 zarejestrować? pierwsze słyszę... ja się zawsze rejestrowałam przed 12, a niektórzy dużo później, przecież już jesteś na liście, bo dzwoniłaś prawda? Ja mam być na izbie przyjęć o 9-tej, ale jak znam życie pewnie będę koło 8-mej, bo wyjadę z Lublina o 7-mej, wolę nie ryzykować, że się spóźnię :) kola52 już Ci wysyłam e-mail z namiarami na mnie :)

ania75K jak jesteś pierwszy raz to wcześniej niż o 13 do lekarza nie wejdziesz, bo najpierw bez kolejki wchodzą z dziećmi i ludzie na zmianę opatrunków, czy ściąganie szwów, nie ma sensu, żeby Twój mąż trzy godziny z małym dzieckiem spacerował pod szpitalem, bo jajko zniesie, najlepiej niech Cię odstawią pod szpital i pojadą sobie nad jezioro, obok Łęcznej kilkanaście kilometrów dalej zaczyna się pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie i jest parę fajnych jezior :)

Gość ania 75K
Dzwoniłam ale wydaje mi się że babka mi mówiła żebym do 11 się zarejestrowała i nawet tak na stronie szpitala pisze . Nie wiem już sama ale mnie postraszyłaś że dopiero kolo 13 wejde do lekarza masakra .Mam do Ciebie prośbę jak będziesz już w szpitalu to byś się dowiedziała do której mogę się zarejestrować jak już dzwoniłam to nie będziemy musieli się tak spieszyć bo i tak zamierzamy wyjechać po 6 rano .Napiszę Ci smska to będzieszznała mój nr.tel.

Aniu 75K może to chodzi o potwierdzenie rejestracji do 11 czy nikt nie zrezygnował z wizyty.Jak dzwoniłaś,masz termin to znaczy że jesteś zapisana już do tego lekarza. Ja też miałam jechać na 8(ja jadę z drugiej strony od Włodawy),ale Farciarka mówiła,że była koło 7,żeby być przed obchodem. Ja też weszłam po ok 10 osobach na opatrunki, itp pomimo,że znajomi zajęli mi kolejkę rano i byłam pierwsza.

Gość ania 75K
Powinno wchodzić się według kolejności przybycia to by było sprawiedliwe.

Sprawiedliwie to nie ma nigdzie:(Ale po zakwalifikowaniu to nie pamięta się tego,że tak długo się czeka,jest taka euforia że hoho.

Gość ania 75K
Arlecin ,a Ty kiedy masz operacje i też w łęcznej bo nie pamietam?

Gość kola52
arlecin ja bylam przed 8 ,rano i dałam tylko skierowanie i dowód osobisty nic więcej nie musialam dawać. Ania75k nie musisz byc przed 11 jeżeli jesteś zapisana na ten dzień to w kartotece zglaszasz ze już jesteś i pielęgniarka zaklada ci karte w komputerze i wysyła na dół pod gabinet.Najpierw przyjmują na opatrunki a w między czasie lekarz przyjmuje osoby na pierwszą wizyte.Tam tak własnie jest, ja rownierz pierwszy raz jak bylam to dopiero weszłam przed 14. zdesperowana 68 dziękuje.

Mam być na sali ze Zdesperowaną68 tylko ja mam się stawić we wtorek:)

ania75K jestem pewna, że możesz być później, ja mogę zapytać jutro ale nic to Ci nie da, bo co z tego, że się zapytam, jak już i tak będziesz o tej porze w drodze? Ostatnio jak byłam, siedziała obok mnie babka, która w ogóle nie wiedziała, że trzeba potwierdzić "rezerwację" w rejestracji, była już 13.30, pobiegła na górę i nie było problemu. Nic się nie martw, celuj na 12 lekarz Cię na pewno przyjmie, zwłaszcza, że jesteś z daleka. Ja Cię nie zarejestruję, bo potrzebny jest dowód osobisty ale powtarzam, byłam tam dwa razy i pierwszy raz byłam po 11, a drugi raz przed samą 12 i nie było żadnego problemu :) Do zobaczenia jutro. Mam nadzieję :)

co do sali nr 5, to tak myślę, bo mam być na dwuosobowej z Arlecin, a tam są chyba takie dwie, ale 5 jest z telewizorem i będę o nią walczyć ;-)

Kola52 dziękuję.Ja już paniki dostaję ze wszystkim.Począwszy od tego na którą godz jechać,co wziąć ze sobą,poprasować dzieciakom,nagotować(ciekawe ile będę).Nie mogę wytrzymać żeby tutaj nie zajrzeć(to już zakrawa na obsesję:)

Gość gość
a można zakwalifikować się z 75 G ???