Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 75K

Zmniejszenie piersi cd.

Polecane posty

Gość ania 75K
Jeśli tak mówicie dziewczyny to nie będe musiała tak wcześnie wyjeżdzać :)

do Gość Najbardziej kwalifikuje do zabiegu chyba odległość brodawki od wgłębienia obojczyka (ja mam ok 34cm) i stan kręgosłupa-opinia specjalisty

nie mogę sobie miejsca znaleźć, chyba dzisiaj spania nie będzie, chciałabym, żeby już było jutro :( Idę się kąpać i walę do wyrka, może jakimś cudem usnę.

Gość Gosia-68
Arlecin i Zdesperowana- trzymajcie się dziewczyny. Zazdroszczę Wam. Odezwijcie się po. A ile czekałyście od wizyty w poradni do operacji?

Gość gość
Cześć dziewczyny, tak z ciekawości zapytam, bo z tego co piszecie wynika, że zdecydowałyście się na operacje prywatnie, ile kosztuje taka operacja? Ja mam 102 cm w biuście, 76 cm pod biustem, noszę stanik w rozmiarze 70 J, nie powiem, kompleksy miałam całe życie, ale uczę się akceptować swoje ciało i nawet te swoje piersi lubię, chyba bym się nie zdecydowała na taką operację, chociaż może kiedyś mi się odmieni. Mam 30 lat, nie byłam nigdy w ciąży, może potem zmienię zdanie. Mam jeszcze takie pytanie, bo kiedyś się interesowałam tym tematem i wyczytałam, że podczas operacji dochodzi do przecięcia kanałów mlekowych, ich ujście nie kończy się już w miejscu gdzie to wcześniej miało miejsce, czyli brodawką, tylko w ogóle przestają spełniać swoją funkcję, mówiąc prosto, nie ma możliwości po takiej operacji karmić piersią. Niedawno czytałam znów, że są jakieś nowatorskie metody, które pozwalają na zachowanie tej funkcji, czy to prawda? Jak to było w waszym przypadku?

Gosia-68 Ja miałam wizytę 18.IV a termin na 04.0VI.Na pewno się odezwiemy:) Ja i zdesperowana68 mamy operację na NFZ.Kanaliki mlekowe na pewno są poprzecinane,lekarz pyta przy wizycie czy mamy zamiar jeszcze rodzić. Ja mam pod biustem 78cm a w biuście 110-111cm.

Zdesperowana- trzymaj się cieplutko i daj znać o sobie po :) Arlecin- już jutro Twoja kolej, życzę dużo pozytywnej energii:) Dziewczyny ale Wam zazdroszczę! Ja nadal czekam, do konsultacji pozostały 4 tygodnie, dłuży się. Pozdrawiam.

MagdaO22 Pozytywne myślenie jest,ale ile strachu:) Zobaczysz że te 4 tygodnie szybko miną i sama będziesz się bała że to już następnego dnia.

Gość kola52
zdesperowana68 sniadania nie dostałam ale obiad i kolacje tak, dopiero od północy już nie moglam jeść to znaczy ze do operacji musi być 6 godzin najmniej przerwy.

Arlecin jestem na sali nr 1 sama, to jest jedynka ale może dostawią drugie łóżko dla ciebie, albo i nie, bo cały oddział pusty

Gość gośćkola52
arlecin pojutrze trzymam kciuki za ciebie nie martw się będziecie we dwie bo ja bylam sama.Trzymajcie się w środe zajże do was , bo musze odebrać wynik w sekretariacie.

Gość kola52
zdesperowana 68 jakie odczucia po pierwszej konsultacji na oddziale , stres był czy nie , przed całą switą a jeszcze był może profesor.

Gość kola52
zdesperowana 68 jakie odczucia po pierwszej konsultacji na oddziale , stres był czy nie , przed całą switą a jeszcze był może profesor.

No tak będziemy we dwie jak oddział pusty:) Bardzo się cieszę na poznanie was,tylko Kola52 może mnie już wezmą na "rzeź".Czy mogę zapytać co to za wynik,czy to co wycinają oddają do analizy?

Robili mi krew, ekg i rtg klatki. Na oddziale byłam przed 8 I załooapałam się na obchód pana profesora z całą świtą. Afresh nie mam, wszyscy bardzo mili, pan doktor był już kilka razy, jest ok. Jutro będę robić w gacie

Gość kola52
arlecin poprostu ja mialam zgrubienia, i doktor mi tlumaczyla ze to nie jes rakowe tylko zpoeodu mojego wieku 52 l takie zgrubienia powstają a oni muszą to zbadać.

Gość aArlecin
To dobrze że to nic poważnego:) Myślałam,że to co wycinają badają.Jak miałam wycinaną cystę a potem wielkiego mięśniaka to odsyłali do badania.

Gość aArlecin
To dobrze że to nic poważnego:) Myślałam,że to co wycinają badają.Jak miałam wycinaną cystę a potem wielkiego mięśniaka to odsyłali do badania.

Gość Gosia-68
Ania 75K, czekam, czekam .... z niecierpliwością, co powiedział lekarz

Gość ania 75K
Dziewczyny już jestem chyba po drodze 5 burz mnie dopało lało bardzo . A teraz do rzeczy zakwalifikował mnie lekarz nawet mnie nie mierzył tylko pytał się czy mam dyskopatie stwierdzoną ,później obiejrzał moje piersi i wzioł tel do ręki i dzwonił do drugiego lekarza i pytał się kiedy możemy operować pierw coś mówił o 24 czerwca ale było już 5 operacji więc wyznaczył mnie na 1 lipca :D jupi jupi dziewczyny jak ja się cieszę:D

Gość Gosia-68
Ania 75K, gratulacje,gratulacje,gratulacje!!!!!

Gość aArlecin
Gratulacje ania 75K to będziesz też do pary razem Cycastą Małgosia ona ma ten sam termin.:)

Gość Gosia-68
Ciekawe z kim ja będę miała termin:-)

Dziekuję dziewczyny :D jak ja się cieszę ,a to wszystko dzięki Wam .Bo jak bym nie znalazła tego forum to bym nie podjeła tej decyzji.

To fajnie nie będę sama :) fajnie że Cycasta Małgosią ma ten sam termin co ja