Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 75K

Zmniejszenie piersi cd.

Polecane posty

Gość Gosia-68
Jak sobie pomyślę, że tyle lat dźwigam taki ciężar, czuję się jak dojna krowa, a okazuje się, że tak niewiele trzeba, by się pozbyć problemu, to dziwię się, że wcześniej się nie zmobilizowałam do działania. Ja w środę odbieram rtg kręgosłupa. Ania (jeszcze) 75K - czyli mialaś tylko skierowanie?

A ja zrobiłam sobie zdjęcie pamiątkowe (straszne) porównam kiedyś jak nowiuśkie się zagoją:)

Tak miałam skierowanie do chirurga plastycznego. Ale wziełam ze sobą moje dokumenty miałam rtg kregosłupa szyjnego i piersiowego i miałam też resonans i szyjnego i piersiowego odcinka opis od neurologa i ortopedy ale to wszystko było prawie dwu letnie bo jakmiałam wypadek to wszystko wtedy to robiłam. Ale lekarz nawet o to nie zapytał i nic nie oglądał. Ja byłam u Sergieja Antonowa

Gość kola52
ania75k gratuluje super ze będziesz razem z cycastą małgosią.

Gość ania 75K
No i to nam też się zawiesiło :(:(

Gość kola52
ania75k gratuluje super ze będziesz razem z cycastą małgosią.

Gość ania 75K
A ma któraś kontakt do Cycastej Małgosi bo nie było Jej jeszcze na tym forum

Gość kasiol2013
w koncu was znalazlam :) ania75k-gratulacje !!! u mnie 6 tyg do operacji i koszmary(telefon dzwoni i odwoluja mi termin :( mowiac,ze moj biust jest jednak za maly - 75K) masakra

Gość ania 75K
Witamy :) dzięki za gratulacje:D udało się już nie długo będę miała mniejsze piersi jupi

Gość kola52
dziewczyny trzymamy dziś kciuki za zdesperowaną bo od dziś będzie w gronie małobiusciastych.

Gość kola52
ania75k ja nie kupowałam tego po operacyjnego bo dla mnie to za drogo , tam na miejscu w aptece kosztuje 280 do 300 zł więc kupiłam sportowy z triumpu. Narazie nie kupuj bo po operacji zmienią się twoje wymiary i może nie pasować.

Gość kasiol2013
kola52 hej, a mnie lekarz kazal juz ze stanikiem przyjechac do szpitala,powiedzial ze bede miala polowe tego co mam teraz, czyli jak mam K to chyba mam kupic jakis sportowy ElubF? to w czym chodzilas (oprocz opatrunku ) po operacji?

Gość kola52
ja po operacji w szpitalu chodzilam tylko w opatrunku no i w piżamie.W tej chwili mój rozmiar to c a miałam k

Gość Gosia-68
Kola, jak Ty się czujesz z tym C?

kola52, a jaki ten stanik triumph sobie kupiłaś bo jest kilka wzorów i wygodnie Ci w tym . A powiedzcie mi ile piżam brałyście ze sobą do szpitala bo kurde nie ma żadnych fajnych piżam tych rozpinanych same takie babcine masakra a coś jak jest to 130-150 zł kosztuje na jeden raz to raczej się nie opłaca kupować za takie pieniądze.:(

Gość Gosia-68
Ja zrobię wywiad wśród znajomych co do rozpinanej piżamy i pożyczę. Albo zostaje szmateks. Co do stanika, to też nie mam zamiaru kupować za 300 zł w aptece. Też ciekawe, że jedni lekarze zalecają noszenie specjalnego stanika, a w Łęcznej obywają się bez. A może taki sportowy pooperacji będzie ok?

Gość Gosia-68
Widzę, że wyżej była mowa o sportowym. Kola, a od razu na kolnsultacji wiedziałaś, że zrobić Ci C? a tak w ogóle to jak się czujesz? jak się wszystko goi? Po operacji miałaś problemy, żeby ruszaać rękami?

Ciekawę jak zdesperowana68 jak się czuje napisałam do niej smsa jak będzie mogła to mi odpisze to dam Wam znać.

Gosia-68 Załatwiłaś już coś odebrałaś już prześwietlenie . Arlecin ma jutro operacje a zdesperowana 68 już jest po ale im zazdroszcze a ja odliczam do swojej pewnie będzie ten czas się wlekł. Zamówiłam piżamkę sobie na allegro nie jestem nią zachwycona ale fajnie chociaż bo ma kieszonki to będzie gdzie włożyć buteleczki od drenów.

Gość kola52
gosia68 teraz to jak patrze w dół to najpierw widze mój brzuch. Ciesze się że wreszcie będe mogla kupować sobie różne staniki. ania75k kupiłam czarny bezszwowy , zapinany z tyłu na szerokich ramiączkach a po bokach i na środku ma siatki , czuje się w nim dobrze.Co do piżamy to kupiłam na targu od ruskich za 25 zł i jest super bo ma nawet kieszonki.Lekarz przed operacją pytal się mnie jakie chce , no to powiedziałam ze C lub D no i mam C , po operacji moglam podnosić ręce ale nie g***townie.Mialam problemy male ze szwami bo przy zdejmowaniu zrywały się ale już wszystko jest w porządku i wszystko goi się ładnie.Kręgoslup mnie jak do tej pory nie boli , spie na wznak i nic a nic go nie odczuwam , narazie jest OK.

Gość Gosia-68
Ania, rtg mam odebrać jutro, ale nie dam rady w tym tygodniu. W następnym wybieram się po skierowanie do rodzinnego. Mam nadzieje, żelekarka,do której pójdę zrozumie problem. Zastanawiam sie, czy przed Łęczną nie spóbować w Sosnowu, bo odległość mnie przeraża. Kola, to super, że wszystko ok. Ja się zastanawiam pomiędzy B a C. W zasadzie to zawsze chciałam A, aleto chyba przesada. Córka namaawia mnie na D.

Gosia-68 a jaki masz teraz rozmiar ?? A rozmiar to prawie tak jak byś nie miała nic .Ja to bym chciała D albo E bo mam teraz K i jak bym przeszła na C to bym się czuła jak bym nie miała chyba biustu przynajmniej tak mi się wydaje

Gość Gosia-68
teraz mam 75 J brrr

Gość Gosia-68
tzn 70 J

Gość kasiol2013
kola52 jakos nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez stanika (gdy ty po operacji chodzilas w szpitalu bez) cale zycie sie z nim mecze, to chyba bedzie szok. te opatrunki sa tak mocne ze bez stanika nic sie nie dzieje? to nie wiem dlaczego moj lekarz kazal mi juz do szpitala ze stanikiem przyjechac. gosia-68 na allegro jest pizama 3/4 za ok 36zl rozpinana przodu z kieszonkami po bokach http://allegro.pl/ankor-rozpinana-pizama-damska-3-4sp-xl-xxl-i3294403586.html zdesperowana68 jak dasz rade to sie odezwij, czekamy na relacje :) arlecin powodzenia :) dziewczyny mialyscie zakladane szwy rozpuszczalne? akinom74 a ty kiedy? ja jeszcze 40dni :)

Gość ania 75K
Mam wieści od Zdesperowanej 68 dziś czuję się już lepiej mówi że już troszke mniej boli,ale i tak masakra .Jest sama na sali jedno osobowej.

Gość kola52
dziś bylam na kontroli i odwiedziłam zdesperowaną 68 dziś czuje się już lepiej ,reszte napisze sama a arlecin była w tym czasie operowana.Ja goje się dobrze i następną kontrol mam za miesiąc.

Gość kola52
kasiol2013 dlatego lekarz kazał ci miec ten stanik , bo jak będziesz wychodziła to oni ci go założą. ja nie miałam to wyszłam w opatrunku.