Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łucja.

Romans

Polecane posty

Gość gość
trudny przypadek...nieuleczalny :-D ale jest szansa na pewno...u specjalisty... to przecie taki mlody czlowiek :-D

Gość visited
Tylko prosze bez docinek co do mego wieku :P

Gość łucja.
Co za troll! Ale ignor- wiesz Leszek o co chodzi? Ze świnią nie wygrasz, tylko sie pobrudzisz :) Mi nie przeszkadza twój wiek :P Możesz mieć nawet 53 lata, dyskutujemy tu sobie i to wystarczy.

Gość visited
Wiem Malgosiu :) Moze skupmy sie na kominku lepiej :P mial byc romans a ty dyskusje z tego robisz?

Gość gość
On sie podnieca przy tym :-D Chyba ?

Gość visited
Romans i podniecenie ida w parze. Malgosiu, ide poczytac By by

no bez takich... półtorej strony przepisałeś z podszywaczem :). od momentu że nie tęsknię pisał ktoś inny. że też ludzie nie mają zajęcia. a wyjazd bardzo dobrze nie wdając się w szczegóły :)

Gość visited
Ooo..przybralas wdzianko :) Wiec to nie bylas ty? Obserwowalas i nie ostrzeglas mnie Malgorzato ? :P A jakie to szczegoly? Zazdrosny sie robie :P

Gość visited
Chyba bede zmuszony przyspieszyc wizyte w stolicy :P

Gość visited
A to " nie tesknie" lamie moje serce :( Jak mozesz mi to robic ? :)

Gość Visited
Chyba sie zmeczyl? :-D Jedno trzeba przyznac...ma wytrwalosc ! Pozdrowienia

Leszku nie obserwowałam, tylko teraz weszłam... wolałabym żebyś też się zarejestrował, bo jak widać nigdy nie wiadomo czy piszemy ciągle z tą samą osobą. a jak tam pogoda u Ciebie? też taki upał jak tutaj?

Gość Visited
Ciesze sie, ze urlop udany. Uwazasz, ze to ma sens? Chyba to niezla zabawa dla innych :-D Pogoda u mnie ? Upaly sie skonczyly :-D

Gość visited
Nie chce mi sie rejestrowac :p

Gość Visited
I wiecej luzu Malgorzato :D za bardzo spieta jestes :D Zakrawa dretwota :D za duzo wczuty, bierz poprawke na poczucie humoru i luz :P bo z romansu nic nie bedzie

nie wiem co ma wspólnego poczucie luzu z potrzebą pewności, że pisze się z tą samą osobą. mnie to nie bawi. miłego wieczoru w takim razie.

Gość Visited
Malgosiu :D zaczynasz mnie przerazac. Co sie dzieje z toba?? Ja tylko probuje zartowac, ale widze ze bierzesz wszystko zbyt powaznie :P

Gość ja hahahbb
Ale z ciebie idiotka, to tylko kafe :O

Gość ja hahahbb
Pozegnalas sìe ale pewnie siedzisz i kukasz czy napisal adorator

Gość ja hahahbb
A co cie lucja bawi? Jest cos w ogole ? Hahaha

nie rozumiem zarzutu, że niby coś się ze mną dzieje. poprosiłam żebyś się zarejestrował, bo jak sam widzisz niektórzy mają głupią satysfakcję z podszywania się. głupie wypowiedzi gości mogę ignorować, ale chcę mieć pewność, że piszę z tą samą osobą. Nie rozumiem co w tym dziwnego? Skoro bawią cię potyczki słowne z podszywaczami to powodzenia w dyskusji. Bo mnie niestety to nie bawi. Widocznie jestem zbyt sztywna na to forum skoro oczekuję dyskusji na pewnym poziomie.

Gość gość
Ogolnie jestes za sztywna :O A najsmieszniejsze,ze siedzisz tam i co chwile patrzysz czy visited nie odpisal. Nie badz taka desperatka,spokojnie. Nie samym forum czlowiek zyje. A ponad to latwo cie wkrecic..

Gość Visited
Widze, ze tu dalej tloczno. Zebralo sie niezle towarzystwo :-D A jutro lekcje :-D Ale slownictwo przynajmniej w normach przyzwoitosci :-D

Gość visited
Witaj Malgosiu, nie robilem Tobie zarzutow. To osoba, ktora polubila nasze rozmowy. No i tez mieszka za miedza. Mnie to po prostu tez nie bawi. Chyba takie forum to cos dla chorych i zazdrosnych. Pozdrowienia

Gość gość
Przejdzcie na priv 😘

Gość Visited
Nie ma polskich znakow wiec sadze,ze poza granicami naszego kraju, detektyw ja zacny jestem :P Swoja droga odrobina pikanterii do flakow z olejem czasem wskazana ;) Nikomu krzywda sie nie dzieje, wiec Margaret chill out a bit :) Nikt ci nie odbierze mnie :) Nie badz wrogo nastawiona, to tylko zarty, a jesli chcesz, to zarejestruje nick,zebys czula sie bezpieczniej.

Gość gość
Ja to widzę tak : Małgosia nie wiedziała z kim pisze, łatwo dała się nabrać i strzeliła focha, bo visited nie zarejestrował nicka,kiedy o to go poprosiła :) i dalej nie wie który jest prawdziwy, on sam jej również tego nie ułatwia :D Na marginesie.... Nie bądźmy aż tak poważni, bo z tego co wyczytałam, to nikt nikomu nie ubliżał, więc poziom zachowany :P , do tego to publiczne forum, nicki ogólnie dostępne no i nie zastrzeżone, a na koniec to nie stypa czy wyrok raka, żeby wszystko brać do siebie. Więcej dystansu do siebie i świata życzę.

Gość gość
A może to forum dla desperatów :P Wystarczy zaczernić nicki lub przejść na grunt, gdzie nie będzie widowni, która może zechcieć wrzucić swoje 3 gr. Jeślu natomiast godzisz się na taką formę, to cóż, pozostaje nabrać dystansu do specyficznego miejsca, jakim jest kafe.

Gość gość
Albo załóż blog, gdzie pozbędziesz się intruzów, bo tutaj raczej każdy ma prawo sie udzielać. Zachowujesz się jak sfochowana baba, sfrustrowana, z pretensjami do obcego faceta o nick. Bluszcz z ciebie wyrasta :)

gość - w jakim celu do mnie piszesz? nie prowadzę z tobą dyskusji, więc skąd ta potrzeba monologu? nie przypominam sobie też żebym dała komukolwiek prawo do oceniania mojej osoby. na prawdę masz aż tak ubogie życie, że musisz tutaj się dowartościowywać? doprawdy przykre. kiepsko ci wychodzą te analizy mojej osobowości, więc daruj sobie skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie. to jest pierwsza i ostatnia moja wypowiedź w kierunku osoby, która nie wnosi nic do tej dyskusji.