Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

Jestem lekko napieprzony...podobno alkohol wyzwala endorfiny ..

Polecane posty

Gość sosssssss

endorfiny zmniejszaja stres... likwiduja bol .....ale szkoda ze nie eliminują bolu psychicznego z powodu samotnosic...

Gość gość
napiepszony i samotny to mój cel

Gość dobrze ze ci ucho
estem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Przyszłość nadchodzi Jestem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Przyszłość nadchodzi Nadchodzi (x5) Taaak... Ha Ha! Nareszcie ktoś wypuścił mnie z mojej klatki Teraz, czas jest dla mnie niczym, bo nie liczę lat Teraz, nie mogłem tam być Teraz, nie powinieneś się bać Jestem dobry w naprawianiu I jestem pod każdymi sidłami Nietykalny Założę się, że nie domyślasz się Więc muszę ci to dokładnie pokazać Patrz, uczynię to wszystko posłusznym Bierz i wybieraj Siadaj i trać Wszystkie ekipy Laski i kolesie Kto twoim zdaniem tu pociąga za sznurki? Wyobraź sobie jak staczasz się na dno Jakbyś to ty podpalał lont Myślisz, że to nieprawdziwe? Mistyczne? Może Duchowe Słyszalne Co pojawia się w tobie to jaśniejsze widzenie, bo jesteś szalony Bez życia By zdefiniować, jakie życie jest Bezcenne Dla ciebie, bo stawiam cię w tym gównie Podoba ci się to? ''Gunsmoke" - Tam znajdziesz prawdę Psychiczny wśród tych Przejmuje cię za jednym zamachem Jestem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Przyszłość nadchodzi Jestem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce, w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Przyszłość nadchodzi (x5) Esencja to podstawa Bez tego to robisz Pozwól mi to zrobić Dziecinny z natury Rytm Masz to, czy nie masz - to błąd Jestem w nich Każdym kiełkującym drzewie Każdym dziecku pokoju Każdej chmurze, którą widzisz Widzisz to na własne oczy Widzę zniszczenie i upadek Korupcję pod przebraniem Przez te jebane przedsiębiorstwa Teraz wysysam wasze kłamstwa Przez Russel'a, nie przez jego mięśnie lecz perkusje Ze mną jako przewodnika Ale wy teraz możecie mnie zobaczyć, bo nie patrzycie oczami Postrzegacie swoimi umysłami To reakcja wewnętrzna Więc zamierzam zostać przy Russel'u i być mentorem Daje wam te kilka wersów, by skurwysyny Zapamiętali, co mam na myśli Przyniosłem to wszystko Byście przeżyli, gdy prawo jest bezprawne Uczucia, sensacje, o których myślałeś, że są martwe Nie piszcz, zapamiętaj (to wszystko jest w twojej głowie) Jestem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Przyszłość nadchodzi Jestem nieszczęśliwy, zadowala mnie to Mam słońce w torbie Jestem bezużyteczny, ale nie na długo Moja przyszłość nadchodzi Nadchodzi Nadchodzi Nadchodzi Nadchodzi Moja przyszłość nadchodzi... http://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc

Gość gość
nie jestem kobietą na lekkiej fazie i mocnej samotności

Gość gość
zapomniałam przecinka po nie

Gość gość
Hehhh dobre pytanie. A odpowiedź po wielu przemyśleniach: Bo tak wyszło. A TY? Dlaczego?

bo tez tak wyszło... nie kazdy ma to szczescie byc farciarzem...długo juz jestes tak samotna?

Gość gość
bardzo długo z 10 lat więcej od ciebie.

to juz samotnosc bardzo zakorzeniła sie w twojej mentalnosci...nie da sie tego zmienic?

Gość gość
powiedz mi jak?

nie znam twojej sytuacji wiec nie wiem co doradzic... pytasz jak rozwiazac problem ktory sam mam...:)

Gość gość
ehhhhhhhhhhhhhhhh szkoda gadać zapisana jest nam samotność może tak nam pisane a może portale randkowe dla takich jak my?

portale randkowe sa tak samo skuteczne jak podryw na reala... wiece lepiej w realu działac... moze to prawda ze mamy byc samotni... by zrobic cos....nie wiem waznego ?jakas misja? nie mam pojecia