Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Przykro mi :( :( wiecie co zrobiła moja sąsiadka :(

Polecane posty

Gość ukryta prawda

mam trochę smutne życie :( bardzo przykre :( Przyszłam do niej bo poczułam że robi obiad, gołąbki. I co? wystawiła trzy talerze dla siebie, swojego męża i swojej córki(mojej koleżanki) a ja w końcu patrze i sama ide po talerz dla siebie. W końcu zreflektowała się i dała mi kawałek tortu, ja powiedziałam że tort zjem ale chce dwie gołąbki a ona patrzyła się na mnie jak na głupią i nie dała mi gnojówa jedna.

Gość nie chce mi się nic
:D:D

Gość gość
świnia z niej. Jak do mnie przyjdzie niezapowiedziany gość, to ja sama wolę nie zjeść lub dzieciom nie dać (chłopu dam, bo potrzebuje - pracuje w końcu!), a gościa poczęstować!

Dzisiaj tylko śniadanie: jajko sadzone i kromki z szynką Drugie śniadanie: 5 pączków Obiad -Zupa: pomidorowa -Drugie danie: filet z kurczaka z frytkami Kolacja: Kanapki z szynką Na słodko: 30 czekolad Oraz 10 kilo truskawek, więc liczyłam że coś tam dostane

Dziecko dlaczego o tej porze jeszcze nie śpisz?! Czy Ty nie masz rodziców?! Ludzie co za czasy żeby dzieci przy komie o tej porze siedziały.Spać jazda - marsz! ZROZUMIANO 😡