Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak się żeni

Polecane posty

Gość gość
Mam to samo za pół roku i też nie wiem jak przezyje jego ślub dlaczego ona a nie ja :( boze dlaczego on stanal na mojej drodze w zyciu a teraz nie mogę z nim być po co to wszystko ? Teraz pozostaje mi sie,tylko zabić żeby na to nie patrzeć :'(

Gość gość
ja to mam ciężko.Po 13 latach razem on odszedł do innej.Wiem ze za moment dowiem się o jego ślubie a potem o dziecku.Od dawna bałam się tego momentu i też nie wiem jak to przeżyje.Był moją wielką miłością .Nie mogłam mu dać tego na czym mu zależało czyli dziecka.Ratując swoje życie straciłam szanse na macierzyństwo.I choć wiele lat przekonywał mnie ze to nie najważniejsze okazało się powodem naszego rozstania.Jak się czuję?Każdego dnia myślę że tego nie przeżyje a z drugiej strony wiem ze nie mam prawa skazywać go na poświecenia.

Gość gość
gość 2017.06.13 Hej. Bardzo Ci wspolczuje... Strasznie to przykre. Podziwiam, ze jestes taka wyrozumiala. Mam jedynie nadzieje, ze spotkasz kogos wartosciowego. Zaslugujesz na mnostwo szczescia! Tego Ci zycze!

Gość gość
jeśli ktoś wam nie dał połowy siebie to to nie jest żadna miłośc tylko zabujanie ,miłość to poznanie po pierwsze, a kto nie wymienił się sobą nie poznał,logiczne :/ to strefa wyobrażeń i westchnień marzeń ,a miłośc to skała ,jak zbrzydnie jak straci nogę jak straci pracę ,to jest miłość

Gość gość
wiesz co autorko, najgorsza rzeczą jaką możesz zrobić to się teraz na "szybko" zakochać i mu pokazać jaka to Ty jestes silna.....wiesz co to karma?;) mam 40 lat i juz wiem że karma odwali całą robotę za Ciebie.nie znam dobrego związku zbudowanego na czyim s nieszczęściu. Rozumiem że Ci źle....ale uwierz mi czas leczy rany.

Gość gość
Kolejna co zamiast sie odezwac ksiezniczkowala i teraz marudzi! Haha dobrze ci tak! Obys zgnila w samotnosci!

Gość gość
gość dziś Oby zlowroga wrozba nie wrocila do Ciebie..

Gość gość
gość dziś [09:18 Moge sie tylko zgodzic..