Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 29letniej dziewczynie wypada nosić conversy??

Polecane posty

Gość gość

Pytam poważnie

no ja p******ę, a dlaczego ma nie wypadać????? :o sama się zastanawiam nad kupnem a mam 36 lat, na razie śmigam w trampkach no name ale jak się zniszczą to może sobie conversy kupię choć nigdy nie miałam parcia na markę.

Gość hehehe43432423
36 lat to sobie lepiej daruj, nie rób z siebie gimbuski

Gość gość
chyba zartujesz, czy myslisz, ze od 25 roku zycia to juz sie nie nosi trampek tylko moze obuwie ortopedyczne? Pewnie, ze wypada. Conversy mozna nosic w kazdym wieku.

no tak, bo po 30 stce to tylko buty na 5 cm obcasie :) nikt mi nie będzie mówił co mam nosić a co nie. Na imprezy zakładam martensy 20 stki :p i mam w d***e czy się to komuś podoba czy nie.

Gość gość
jasne że tak, o ile nie robi się za ich pomocą na nastke

Gość gość
niektórym taki styl pasuje w każdym wieku. są to raczej osoby wyluzowane. jeśli zadajesz takie pytania, to pewnie nie jesteś z tych ;)

Gość 65654654
co wy gadacie 'luzacy', komedia to jest wtedy jak taka podstarzala kobita robi z siebie nastolatke

Gość gość
Ja pikole ale masz problem . Ja mam 33 lata i wlasnie teraz zrezygnowalam z obcasow, koturnow, od 3lat smigam tylko w trampkach i jeansach bo mi tak kur.wa wygodnie i w d***e mam czy wypada czy nie , grunt ze nogi mnie nie bola i mi jest wygodnie

Gość 32 lata mam
i śmigam w consach od wiosny do pierwszych śniegów ;) Nawet do pracy - tyle że pracuję w przedszkolu, więc tak mi wygodnie ;)

Gość gość
ja mam znowu inny problem, mam 24 lata, chciałabym zaczać ubierac się bardziej dojrzale ale uwielbiam chodzić w adidasach. Ni jak one nie pasują do płaszczyku czy białej eleganckiej bluzki. o ile jest ciepło to spoko bo ubiorę baleriny i jest git, ale jak jest zimno albo leje to nie wiem jakie mam buty ubrać. Jakie ubieracie buty do pracy w nieładną pogode? Nie chce już chodzić w adidasach ale nie wiem w czym mam chodzić....

Gość gość
Oczywiście, że conversy można nosić w każdym wieku, nawet mając 100 lat

Gość gość 40
Oczywiście, że conversy można nosić w każdym wieku, nawet mając 100 lat