Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad12

Samotność, smutek. Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość sad12

Hej. Nie wiem czy ktos to przeczyta, ale napisze i tak to anonimowe. Bardzo dbam o siebie, chodze na fitness do kosmetyczki, kremy balsamy , ubrania itd. Nie chce wyjsc na jakas zadufana w sobie egoistke i lalunie, ale podobam sie sobie.. Tzn. zmienilabym (jak kazda kobieta) wiele rzeczy w sobie, ale mysle ze nie jest ze mna najgorzej i , ze wygladam ok. Mam 21 lat i od ponad 2 lat jestem sama.. Problem w tym ze czy ide na impreze czy na zakupy czy na jade nad morze to prawie wszyscy faceci sie za mna ogladaja.. czesto slysze: ale pani ładna.. " itd.. 2 razy sie zdarzylo ze chcieli zdjecie ze mna, raz na plazy widzialam jak robili mi zdjecia.. ale oni wszyscy mysla ze jestem taka niedostepna, ze na pewno kogos mam, ze na pewno sie z nimi nie umowie, ja jestem zbyt niesmiala zeby podejsc i zagadac, nie naleze do tych odwaznych i wole jak to facet wychodzi z inicjatywa.. nie chce juz byc sama..

Gość gość
to przestań być taką lalunią.

Gość sad12
... Aha ! No o zapomniałam dodać , że mam wonsy i 108 kg - ale to ukrywam :D ale to tak na koniec .. Tak .. Ale taka ze mnie figlara :D nie?!...

Gość gość
jeżeli mówią "ale PANI ładna " to nie masz 21 lat ?