Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Podglądają was przez ekran LCD

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

Gość goscc242345
w*********j k***a w podskokach z tym j*****m spamem 🖐️

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
ci co sie najbardziej złoszczą na takie wątki to pewnie podglądacze.

Gość gość
Już raz to pisałeś autorze- popaprańcu, znowu ten sam temat zaczynasz.

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można. X W rzeczy samej to podglądacze się złoszczą na te wątki i jeszcze pomawiają piszących o choroby psychiki.

tak pisałem i będę pisał aż ta wiadomość dotrze do wszystkich ludzi; biednych ludzi.

Gość gość
tak, to ich stały motyw. Problem w tym że sami mają nierówno pod sufitem.

wiadomo że człowiek na osobności, za kurtyną zachowuję się inaczej niż na scenie(gdy jest w obecności innych). Ci podglądacze czerpią przyjemność i podniecają się podpatrywaniem ludzi za kurtyną....gdy ci biedni ludzi nie wiedzą że ktoś na nich patrzy.

Gość gość
alfred789...spadaj stąd popaprańcu życiowy, nie rób zamętu na kafe.

"Dopóki nie miałem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów" S.Lem.

Gość gość
alfred nie daj się przegonić :)

wiem że jestem wielki i zostanę na kafe. Podglądacze nie będą mieli czym się podniecać.

@myrevin X Jesteś podglądaczem i coś cię boli ale nie wiadomo dokładnie gdzie....

Gość gość
Podglądacze to może i nie będą się podniecać Twoim widokiem, alfredzie, ale tobie pewnie pała stoi non stop. Podniecasz się samym pisaniem...

Gość moniczka19990302
Powiadasz że podglądają heheh to mają fajny ubaw ze mnie zapewne.

Gość gość
A w kiblu też widzą, bo tam neta nie mam.

widzą tam gdzie jest laptop bo cały ekran laptopa(LCD) to kamera która widzi i słyszy. X W kiblu pewnie nie widzą was ale jakby mogli to pewnie też by zaglądali.

Gość gość
Jak sobie nie założyłeś kamery to nie widzą.

Gość moniczka19990302
Powiadasz że podglądasz to czemu się teraz nie onanizujesz na mój widok?? Wejdź na jedną z moich 4 kamerek i se popatrz skoro taki haker jesteś.

Gość gość
Kloc im do ryja.

najważniejsze abyście wiedzieli że jak siedzicie przy kompie to was widzą i słyszą....no i mogą was namierzyć.

to nie jest program hakerski ale raczej państwowy. U mnie na wiosce nawet paru starszych(40-letnich) rolników którzy pracują w straży pożarnej ma dostęp do tego programu i podglądają ludzi z drugiego końca polski i podsłuc**ją. X No i się tym podniecają.

Gość moniczka19990302
ni co piszesz i piszesz a faktów niema. Gówno się znasz na podglądaniu.

Gość moniczka19990302
Tak jak wysłannicy jehowy. Pieprzysz bzdury i totalne niedorzeczności. Moim zdaniem masz małego sisiorka i podnieca cie pisanie czegoś co byś bardzo chciał.

Gość gość
Tu są różni psychopaci, jeden z nich napisał, że dzieci chore na serce nie powinny być leczone i żeby te pieniądze przeznaczyć na autostrady. To co takiemu psychopacie przeszkadza zagladać do cudzej prywatnej przestrzeni.

mylisz się moniczka - to z tym podglądaniem to prawda. Piszę o tym by ostrzec ludzi.