Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomysleli o dziewczynie w zaawansowanej ciąży, ktora pije piwo?

Polecane posty

Gość gość

I to nie zadne Redds tylko Tyskie. I w dodatku wstawia zdjecia na fejsa z tym brzuchem i piwskiem w lapie :o :o Zreszta sama pisala ze dzidzius lubi troche piwa

Głupie pytanie. Wiadomo co można pomyśleć.

Gość mysle ze ty autorko
nie masz zadnego zycia i wtracasz sie do spraw innych ludzi nieproszona. Schudnij i lepiej sie ubierz, to znajdziesz chlopa i przestaniesz wszystkim zazdroscic.

Gość gość
Z czego mam chudnac? Z 52 kg? Meza tez juz mam. Chyba cos panne wyzej zabolalo. Chyba sama piwsko zlopala w czasie ciąży :D

Gość gość
u mnie w rodzinie był przypadek, ze matka piła i paliła w ciąży. Teraz chłopiec w ogóle nie umie się skupić, ma oznaki jak ADHD, szybko wpada w szał.. Jest w I klasie i ma dwie babcie na miejscu do których codziennie zachodzi, a musi się zastanowić jak która ma na imię :/ szkoda mi go, bo tak bardzo kochany chłopiec.

Gość gość
*bo to bardzo kochany chłopiec

Gość moja matka piła piwo w ciąży
nie regularnie, ale spijała piankę z piwa jal nalewała ojcu do kufla tak jakby pianka z piwa nie była alkoholem:O🖐️

Gość gość
Naraża swoje dziecko, na wystąpienie alkoholowego zespołu płodowego.Dziecko w wieku 16 lat będzie na poziomie 8 latka

Gość visited
tylko tyle ze dziecko tez bedzie lubilo piwko :-( jak mammi

Gość moja matka piła piwo w ciąży
nie wiem jak to jest z lubieniem, bo ja akurat nie piję. Po prostu na wszelki wypadek unikam alkoholu jak ognia, boję się że jestem uzależniona już od okresu płodowego. W szkole orłem nie byłam, ale nie miałam większych problemów. Natomiast mam problemy emocjonale, szybko wpadam w złość i irytację. Mam luki w pamięci, czasami trudno mi złożyć poprawnie zdanie. Jednak nie udowodniono, że to od pianki z piwa.