Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile osób widziało was nago.

Polecane posty

Gość gość
mnóstwo, gram w filmach p***o. wiecie, polski kicz.

Gość gość
Jak miałem 16 lat (chyba się to już liczy) przez dwa tygodnie zostałem w domu ze starszą siostrą Miała wtedy 20 lat. Starzy wyjechali na wczasy. I wtedy złamałem nogę. Siostra zadecydowała że nic nie mówimy rodzicą bo by wrócili do domu. Po mieszkaniu jakoś się poruszałem. Miałem tylko problemy z wejściem i wyjściem z wanny :) Siostra mi w tym pomagała.Nie muszę chyba mówić co z moim małym się działo. :)

Gość karoluśka
nie wiem ile, bo chodzę do sauny, gdzie się nago przebywa :P

Gość gość
Oj trudne pytanie. Na pewno polozna lekarz ginekolog anestezjolog pediatra chirurg mama tata starsza siostra lekarz na komisji wojskowej moja zona moja kochanka mój kochanek A chyba jeszcze babcia dziadek i ciocia z wujkiem. Mój pies rybki chomik pewnie setki much w toalecie. No i wstyd się przyznać ale widzial mnie tez kominiarz jak opal alem się na dachu. Więcej osób nie pamiętam za te i za wszystkie inne jest mi wstyd. Obiecuje poprawe

Odkąd jestem dorosła to chyba tylko mąż :) wcześniej wiadomo rodzice...jakieś tam koleżanki w przebieralni na basenie itd...i poza tym lekarz, ale to sie nie liczy :p

Gość Skipet
Koleżanka mojej byłej dziewczyny. Moje byłe dziewczyny. Paru kumpli. Paru lekarzy i pielęgniarek w szitalu. Szwagierka i jej córka. Żona i jej mamusia :)

Gość nagi gość
Nago tak na żywo to parę tysięcy a jak się bzykamy tak z bliska to dokładnie nie wiem ale napewno co najmniej 150 osób, są takie miejsca na ziemi gdzie się to robi...:)

Gość gość
oprócz lekarza to tylko mama. mam 19 lat.

Gość poducha360n
krótko opowiem, co mi się jakiś czas temu przytrafiło. w czasie podróży musiałem zatrzymać się w hotelu. wchodzę do pokoju. chcę się odświeżyć, więc wyskakuję z ciuchów. biorę szybki prysznic i zamierzam się z powrotem ubrać, a tu pukanie do drzwi i jednocześnie drzwi się uchylają (bo to room service, dziewczyna miała kartę-klucz). i słyszę że ona koniecznie musi uzupełnić minibar. ja jeszcze zupełnie nago, ale jakoś tak mi się wymsknęło 'come in'. no więc ona wchodzi, uzupełnia ten minibar i jednocześnie zerka na mnie co chwila. a ja stoję nago z pilotem tv w ręku, głupio przełączam kanały i czuję, że bardzo mi się ta sytuacja podoba. trwało to parę chwil, po czym dziewczyna wychodzi. tak więc, chciałbym, żeby to zdarzyło mi się znowu. chciałbym, żeby jakaś dziewczyna zobaczyła mnie nago. jestem w miarę dobrze wyglądającym, zadbanym facetem. mieszkam w warszawie. chętnie rozbiorę się przed dziewczyną. nic poza tym. bez zobowiązań. poducha360n@gmail.com

Dorosłość chyba jeszcze ciebie nie dotyczy autorko. Nie chce mi się już nawet zapłakać nad tak beznadziejnym tematem. :O Powinni zabronić pisać takim ludziom. :O

Gość gość A
Mnie i mojego partnera wiele osób widziało nago!!! Regularnie uczęszczamy do saun gdzie taka nagośc obowiązuje . Nikt się tam nikogo nie krępuje gdyż każdy z nagością ma na co dzień i jest to dla tych wszystkich uczestników czymś normalnym. Pozdrawiam Anna

Gość gość
Chodzę na saunę(jakieś 50 osób raz w miesiącu) i raz do roku korzystam z plaży nudystów(pewnie jakieś 500 osób)

Gość gość
Przez te kilka lat saunowania i opalania na plażach nudystów to pewnie kilka tysięcy.

Gość gość
Wiele osób. Korzystam z naturyzmu i z saun.

Gość gość
Mnie siostra,rodzice ,maz bedacy moim pierwszym i ja jego pierwsza.Do tego facet ginekolog Zawsze podczas Calego badania mam meza nawet gdy bada swere intymna.Do tego przy porodzie maz,dwie polozne,pani ginekolog i pani pediatra.

Gość gość
Trzech chłopaków. I pewnie jakieś babki pod prysznicem na basenie.

Gość gość
1728 przez te dwa lata naturystycznego wypoczynku w saunac,basenach i na plażach nudystów. :)

Gość gość
Polecam opalanie nago,jest bardzo przyjemne,może na początku trochę krepujące,ale potem się aż nie chce wkładać ubrania.Takie ciało opalone w całości wygląda ślicznie,polecam się wybrać czasami aby pospacerować sobie na plaży nudystów.Opalenizna wtedy jest świetna,chyba najlepszy sposób na piękną równą opaleniznę jaki jest.Najprzyjemniejsza rzecz na świecie,na początku jest trochę ciężko się przyzwyczaić do nagości i otaczających nas golasów, ale gdy się człowiek zaczyna już zbierać do domu to zaczyna się dziwnie czuć w ubraniu. A pływanie bez stroju w morzu jest rewelacyjne.

Gość gość
Widziałem ostatnio na jednym z forów ze zdjęciami.Śliczne i zgrabne ciała mają te nasze polskie naturystki.Jednak kobiece ciało opalone w całości wygląda ślicznie. :)

Gość gość
Założyłem ostatnio konto na http://zbiornik-tv.prv.pl/ i dodałem kilka moich zdjęć, byłem w szoku jak widziałem 32 tysiące odwiedzin i drugie tyle moich zdjęć nago!

Gość gość
To jednak naturyści są o wiele bardziej inteligentni i o wiele mądrzejsi bo nie widziałem aby ktoś kopiował czyjeś zdjęcia.

Gość gość
tylko 1 facet.

Gość gość
Mnie tylko od kilku lat naturysci z plaży w piaskach.

Gość gość
Ja widziałam już w życiu z kilkadziesiat tysiecy nagich ludzi i tyleż samo mnie widzialo. Od ponad 20lat spedzam po kilka tygodni letnich wakacji w naturystycznych osrodkach we francji i chorwacji

Gość gość
na pewno tysiące albo miliony chodzimy na plażę nudystów do klubów swingers mamy konta w portalach typu zbiornik datazone itp

Gość gość
Bardzo dużo. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego tylko normalnego czasami bywa to podniecające

Gość gość123543
21:30, zazdroszczę Ci!

Gość gość
Tylko ludzie którzy korzystają z plaż naturystów.