Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki doradźcie w zagmatfanej znajomości z facetem :)

Polecane posty

Gość gość

Znamy się już kilka miesięcy, na początku było ok, ale w pewnym momencie zproponowałam przyjaźń (tak, żałuję) Wtedy on się troszkę zdystansował, ale po pewnym czasie kontakt nam powrócił. Widziałam że mimo wszystko stara się o mnie, że mu zależy, pełno szczegółow na którym kobietom zawsze zależy, a ja chyba tego nie doceniałam. Od niedawna wyczuwam od niego totalną zlewkę, nie pisze, nie dzwoni, nawet na spotkanie które ostatnio zaproponowałam nie miał czasu. Pytanie: czy znów napisać sama, proponując spotkanie czy poczekać az moze on się określi czy wciąż chce się spotkać ? Zależy mi na nim :(

Gość gość
lepiej zadzwoń niż pisz, bo on może nie lubi analfabetek :D zagmatFFFFanej?????

Gość gość
upppsss :) nie wyszło mi ;p

Gość gość
poradzi/doradzi ktoś coś ?:)

Gość gość
Ale w jakim sensie Ci na nim zależy? Chcesz się z nim tylko przyjaźnić czy coś więcej? Jak nie podasz konkretów to Ci nie pomożemy...

Gość i co z tego że zalezy ci
ale jemu nie zalezy na tobie,grał,udawał i szybko cię rozgryzł nie ma ochoty na ciebie analfabetko,kup sobie slownik ortograficzny a nie uganiasz sie za facetem

Gość gość
Zależy mi na nim jako na facecie, niestety nawet nie wiem jak teraz do tego podejść, żeby poznać jego stosunek do mnie w obecnej chwili... Wiem, miałam swoje 5 min, ale chyba byłam ślepa, że nie widziałam w nim wielu rzeczy, których nie jeden mężczyzna by mu pozazdrościł

Z tego wynika że nie zamierza kontynuować tej znajomosci.Skoro miała to być tylko przyjazń, to w czym rzecz? Nie narzucaj się, miej swoją godność.Nie, to nie i juz! Zdaje się że to Tobie zależy na kontakcie z tym facetem dlatego zabiegasz i masz dylemat?! Decyzja należy do Ciebie.

Gość gość
spróbuj. może się nie odzywa, bo wie, że nic z tego. a ile ma lat?

Gość gość
Bo tak to niestety często bywa. Jeśli facet się za Tobą ugania masz na niego wyj****e, a jak już za Tobą nie lata to wtedy nagle zaczyna Ci się podobać. Musisz wyznać mu prawdę. Namów go na spotkanie i opowiedz o swoich uczuciach. Tak będzie najprościej :)

Gość gość
Chyba źle mnie zrozumiałaś... przyjaźń to był mój pomysł, on chciał mnie jako nie przyjaciółkę, a jako partnerkę, ale chyba w końcu odpuścił skoro czuję się mu obojętna teraz :(

Gość gość
Czyli znów się odezwać, zaproponować spotkanie? W sumie co mi zależy... Ile ma lat ? 25, prawie 26 :)

Gość gość
no pewnie, ja bym zapytała, skoro mi zależy. Gdyby jednak z jego strony nadal nic, to wtedy dałabym sobie spokój. Ale teraz bym spróbowała, bo skoro mu powiedziałaś, że nic z tego, to może myśleć, że nadal nic.

Gość gość
Najgorsze to to, że jest dość skrytym facetem tzn. niby zaakceptował moja propozycję przyjaźni i nigdy juz tego tematu, ale po najmniejszych gestach jakis sytuacjach widziałam, że nie jestem mu obojętna i bynajmniej na zasadach koleżeńskich :) Aż w końcu chyba 'przegła' się pałka i zaczął olewać sytuację

Gość gość
odezwij się jeśli on znow bedzie miał kilka dni ciszy :) Warto !

Gość gość
On się starał - ona olewała On odpuścił - ona zrozumiała. :)

Gość shgdsudgsu
coś w tym jest :)