Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniutkaa

facet..o co chodzi??! Wejdź proszę!! :)

Polecane posty

Gość niuniutkaa

hej, napisał do mnie facet, z którym spotykałam się w kwietniu/maju. Tzn, do końca pierwszej połowy maja, od 15-go mieliśmy przerwę, bo nie mogłam się spotykać z powodu chaosu w życiu..powiedzmy, że zawodowym, zresztą on nie mieszka teraz w moim mieście, tzn..nie jakoś bardzo daleko, godzinkę ode mnie. W każdym razie napisał do mnie w pt wieczorem, zapytał czy już wszystko ok i ogólnie rzecz biorąc co tam u mnie, ja odpisałam w sobotę rano, bo zostawiłam tel w samochodzie. Do tej pory nie odpisał..O co chodzi wg Ciebie? Wiem, nie jesteś wróżką, ale może znasz takie zachowanie? Proszę o jakiekolwiek opinie.

Gość facet_22xx
może zabalował :P albo teraz cię przetrzymuje i sprawdza czy ci zależy

Gość niuniutkaa
ale przecież odpisałam, przeprosiłam, że po takim czasie, więc nie rozumiem :(

Gość esyhtfikhjlij;ijkuhjyhfth
daj se spokój, pewnie roocha inną 🖐️

Gość gość
No to olej go i tyle, jak napisze to napisze.... Nie rozumiem po co zakładać takie tematy na kafeterii. Chyba Ci się nudzi po prostu... Przecież nie siedzimy w jego głowie i nie powiemy Ci czemu nie odpisał.

Gość niuniutkaa
Wiem, że nie siedzisz w jego głowie :P po prostu może ktoś był w podobnej sytuacji i ciekawi mnie jaki był powód ;)

Gość nie kombinuj
byl pijany i dla kaprysu napisal a ty glupia dorabiasz ideologię

Gość bawi się tobą
sprawdza cię,czy dalej jestes taka głupia

Gość żona przeszkodziła
ciągnie łacha z ciebie

Gość niuniutkaa
hmm, może macie rację, żeby nie było-nie napalam się na niego, to zupełnie nie tak działa :). Ale z drugiej strony, jest dorosłym facetem, więc nie wiem czy tacy też bawią się jeszcze w gierki.. :)

Gość gość
Skoro piszesz o tym na kafeterii to wygląda to tak jakbyś się napalała...

Gość a ja myślę żeeee
że napisz jeszcze raz do niego, czy wszystko w porządku, a jak na drugiego nie odpisze to już będziesz miała jasny przekaz :D chyba że ci kasy szkoda :D pewnie cie przetrzymuje tak jak mówią wcześniej, sprawdza czy ci zależy, więc pokaż mu, że zależy. Powodzenia, ale jak na tego następnego nie odpisze, to już serio odpuść fagasa 🖐️. Ile on ma lat?

Gość niuniutkaa
no nie, nie napalam się, bo związku z tego nie będzie ;). Po prostu go lubię i ciekawi mnie dlaczego nie odpisał, bo zawsze to on więcej pisał :). A z tym sms-em żeby pisać drugiego..to no nie wiem :P nie będzie to narzucanie się? Ma 29 lat

Gość a ja myślę żeeee
czy ja wiem, pokażesz że ci zależy, jeżeli cię przetrzymuje, to się ucieszy raczej 🖐️ a jak cię olał, to to też oleje i będziesz miała jasny przekaz, także WIN-WIN 🖐️ no 29 to już raczej poważnym facetem jest chyba

Gość gość
miał pewnie chwilę słabości a na drugi dzień zwyczajnie mu przeszło

Gość niuniutkaa
no to ja już nie wiem :/ napisać tego drugiego smsa? Tylko co w nim napisać? :P bo niby masz rację i w najgorszym wypadku okaże się, że rzeczywiście ma mnie w doopie, a może mnie 'testuje' i będzie zadowolony że napiszę :P nie wiem co bym mogła napisać, żeby się nie narzucać.. jakieś pomysły? :)

Gość a ja myślę żeeee
napisz że masz na niego ochotę, powinien odpisać 🖐️

Gość niuniutkaa
taak, świetny pomysł :D. Dobra, dzięki za porady, jeszcze to sobie przeanalizuję :)

Gość gość
..pipe i nogi oraz odbyt ogoliłas?

Gość niuniutkaa
nie wiem co to ma do rzeczy, ale owszem, depilacja nie jest mi obca ;)

Gość gość
a po co Ci ktoś kto Cię testuje?

Gość gość
a jak dla mnie to zenujace, niegodne drugi raz odpiswyac dlaczego dorosly facet nie odpisuje..narzucanie sie..a pewnie i tak nie odpisze... po prostu byl ceikaw czy jest tak boski ze mu odpiszesz jakiegos zabawnego smsa..ale ne zalezy mu na Tobie.. a Ciebie troche jednak wzielo;)

Gość gość
naiwna jestes, i sory ale troszke jeszcze glupiutka;) zycie Cie ustawi jak nalezy do facetow;)

Gość niuniutkaa
hm, może i macie rację, czas pokaże, będę uważać, jak się okaże, że rzeczywiście ma mnie gdzieś, to cóż..człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach podobno :)

Gość gość
no ewidentnie nie pisz 2 esa, jak będzie chciał to odpisze przecież.

Gość kawasakininja
a ja walczyłam o mojego faceta i opłaciło się :) wg mnie warto próbować :) lepiej spróbować i żałować, że się nie udało, niż nie spróbować i żałować, że się nie próbowało, bo a nuż by się udało ;). powodzenia!

Gość gość
no jesli kobieta jest zdesperowana to moze walczyc, rozne szkoly...potem miec cale zycie faceta o ktorego trzeba zabiegac i namawiac do wszystkiego jak male dziecko ktore nie wie czego chce...

Gość kawasakininja
wcale nie muszę o niego zabiegać ;) oczywiście trzeba dbać o drugą osobę, ale oboje jesteśmy zaangażowani :).

Gość gość
moze u Ciebie gosciu to wygladalo troche inaczej, czy tez musialas sie ponizac i pisac drugi raz czy trzeci smsa?? dla mnie to niedopuszczalne, ponizej godnosci, jak bylam mlodsza owszem -czasem tak robilam jak mi b,.zalezalo ale zle na tym wychodzilam;)

Gość gość
tzn nie gosciu a kawasakininja